Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Spotify sänker priserna för familjer

Musiktjänsten Spotify sänker priserna, och en familj på sex personer kan nu få varsitt konto för 149 kronor per månad.

När Apple Music lanserades förra sommaren slog de #Spotify på fingrarna vad gällde pris för familjeabonnemang. En familj på upp till sex personer kan ha sina egna Apple Music-konton för 149 kronor totalt per månad, eller endast femtio kronor mer än för ett individuellt abonnemang. I jämförelse erbjöd Spotify som mest ett familjekonto för upp till fem personer, och detta för 299 kronor i månaden.

Inför lanseringen av Apple Music gick Spotify ut med att de planerade att prismatcha Apples familjepriser, och nu har den svenska musiktjänsten lanserat nya priser där en familj på upp till sex personer kan betala 149 kronor per månad. Varje familjemedlem får sitt egna Spotify Premium-konto med egna spellistor och rekommendationer.

Nya priser

Gamla priser

En person

99 kr

99 kr

Två personer

149 kr

149 kr

Tre personer

149 kr

199 kr

Fyra personer

149 kr

249 kr

Fem personer

149 kr

299 kr

Sex personer

149 kr

-

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.