Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Spotify planerar matcha Apple Music

Apple Music lanserades under måndagen med ett starkt erbjudande till familjer. Nu säger den svenska streamingtjänsten Spotify att de planerar att prismatcha Apple.

Under måndagskvällen fick vi äntligen veta varför Apple köpte företaget #Beats. Jimmy Iovine klev upp på scen och introducerade den nya tjänsten #Apple Music. Tjänsten kommer erbjuda miljontals låtar, kuraterade spellistor, en global radiostation och ett sätt för artister och fans att mötas när den görs tillgänglig den 30 juni.

Det som verkligen sticker ut från vad som erbjuds från andra håll är Apples prissättning. Tjänsten kostar 9,99 dollar i månaden, vilket troligen kommer att motsvara 99 kronor i Sverige. Men för en familj bestående av upp till sex personer kostar tjänsten 14,99 dollar eller 50 kronor extra. Dessutom får användare testa tjänsten under tre månader gratis.

Svenska Spotify säger till The Verge att de hoppas kunna matcha Apple framföver. Jonathan Price, tjänstens globala chef för kommunikation säger:

"Vi har redan liknande familjeprissättning på vissa marknader och vi förväntar oss kunna erbjuda konkurrenskraftiga priser överallt inom en nära framtid."

Sverige är ett av de marknader där Spotify erbjuder familjeabonnemang, men deras alterantiv är än så länge dyrare än Apple Music.

Apple Music

Spotify

En person

99 kr

99 kr

Två personer

149 kr

Tre personer

199 kr

Fyra personer

249 kr

Fem personer

299 kr

Sex personer

149 kr

Kommentarer
30 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.