Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Leverantör styrker uppgifter om Iphone med OLED 2017

En leverantör av utrustning för att tillverka skärmar har fått in ovanligt många ordrar och det tyder på att Apple gör sig redo att lansera Iphone med OLED-skärmar.

Flera av Iphone-konkurrenterna använder OLED-skärmar som har några fördelar jämfört med skärmtekniken som Apple använder i dagsläget. Bland annat kan de göras tunnare eftersom de inte kräver någon bakgrundsbelysning och individuella pixlar kan sättas på och stängas av vilket minskar energiförbrukningen.

Det har ryktas ett tag nu att Apple planerar att byta till OLED-skärmar från och med nästa år. Fortsätter de att namnge Iphone-modeller på samma sätt som de gjort hittills borde det alltså vara Iphone 7S som lanseras med den nya skärmtypen.

Nu kommer fler uppgifter som styrker ryktena om teknikbytet. Applied Materials tillverkar utrustning för att tillverka skärmar och rapporterar en enorm ökning av ordrar, rapporterar nyhetsbyrån Bloomberg. Den fyrfaldiga ökningen tyder på att uppgifterna om att Apple planerar en ljusstarkare 5,8-tums OLED skärm i en Iphone-modell med lansering 2017.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
6 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.