Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Tim Cook: "Vi har fantastiska innovationer på gång"

Apples vd Tim Cook håller inte med kritikerna om att Apples bästa dagar är förbi. Istället berättar han i en intervju att företaget har fantastiska innovationer på gång.

Apple presenterade förra veckan en ny kvartalsrapport och den här gången slogs inga rekord. Det här har fått en del kritiker att prata om att Apples bästa dagar är förbi, och att vi nått vad som brukar kallas för "peak Iphone", vilket betyder att tillväxten år-till-år inte kommer att fortsätta uppåt.

Apples vd Tim Cook håller inte med om kritiken och tog tillfället i akt att under en intervju i CNBC-programmet Mad Money berätta om att företaget har fantastiska innovationer på gång.

"Vi har fantastiska innovationer på gång. Nya Iphone-modeller som kommer att ge incitament till dig och andra människor som har Iphone idag att uppgradera till en ny Iphone.

Vi kommer att ge dig saker du inte kan leva utan som du inte ens vet om att du behöver. Det har alltid varit Apples mål, att göra saker som berikar människors liv. Saker som när du ser tillbaka så undrar du: hur kunde jag leva utan det här?

Som vanligt är Cook sparsam med detaljer, och säger att företaget är otroligt uppspelta över saker de arbetar på.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
26 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.