Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Pebble ser tillbaka på rekordåret 2015

Pebble lanserade tre modeller smarta klockor under förra året och blickar nu tillbaka på siffrorna för 2015.

I början av 2015 lanserade #Pebble en ny smart klocka via sajten Kickstarter, Pebble Time. 99mac var också på plats i Barcelona när företaget lite senare lanserade ytterligare en modell, Pebble Time Steel.

Kickstarter-projektet blev snabbt den mest framgångsrika kampanjen på sajten och samlade in 20,3 miljoner dollar. 24 502 personer stödde kampanjen i Europa, enligt statistik från Pebble som nu blickar tillbaka på året som gått.

I december lanserades tjänsten Pebble Health och så här långt har alla användare tillsammans loggat 6,2 miljarder steg, vilket motsvaras av en promenad runt jorden 120 gånger. Annan intressant data är att den genomsnittle Pebble-användaren går och lägger sig kvart över tolv och vaknar upp halv åtta.

Årets ord förra året blev något oväntat en emoji enligt Oxford English Dictionary. De valde den som kallas "ansikte med glädjetårar" och det är också den som är mest skickad av Pebble-användarna, följt av tumme upp och "leende ansikte med leende ögon".

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.