Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Robot köar för Iphone 6S i Australien

En kvinna som inte har tid att köa för en Iphone 6S har istället skickat en robot till Apples butik i Sydney för att köa åt henne.

Australien blir en av de första länderna att sälja Iphone 6S och 6S Plus när butikerna öppnar där imorgon. Lucy Kelly har inte tid att stå i kö för att vara bland de första som får köpa en av telefonerna, så hon har skickat en robot att köa för henne, rapporterar Mashable.

"Jag ville vara en av de första att ha en Iphone 6S, men på grund av jobbet kan jag inte spendera två dagar i kö för en mobiltelefon. Så min chef föreslog att jag skulle använda roboten."

Lucy Kelly arbetar på mediabyrån Atomic 212 och roboten hon fått låna heter också Lucy och består av en Ipad kopplad till en Segway-liknande enhet för att kunna röra sig. Den är framtagen för att exempelvis låta personer delta på möten fast de inte fysiskt kan närvara.

Lucy anlände till Apple-butiken i Sydney i tid för att få plats nummer fyra i kön. Kelly använder en app för att kontrollera roboten och för att kommunicera via Ipaden. Hon har bland annat pratat med de andra i kön och nyfikna förbipasserande.

Roboten kommer få sällskap av den riktiga Lucy Kelly under de sista timmarna innan butiken öppnar, innan de båda återvänder till kontoret.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.