Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Handycase trycker på baksidan

Ett nytt skyddsfodral vill frigöra bildskärmen från händer, och flyttar därför sensorerna till baksidan.

Ett potentiellt problem med Ipad, Iphone och andra enheter med tryckskärm är att händerna ibland hamnar i vägen för det som händer på skärmen. Detta vill Handscape råda bot på genom ett nytt projekt på Kickstarter.

Skyddsfodralet Handycase innehåller nämligen sensorer som flyttar fingrarna till baksidan, så att skärmen hålls fri. Planen är att fodralet också ska komma med en särskild app som dessutom animerar fingrarna från baksidan och visar de på skärmen, vilket gör att enheten ser ut att vara transparent. För att göra det roligare går det att byta ut de vanliga fingrarna mot till exempel robothänder eller skelett.

Även andra appar ska kunna införa stöd för funktionen genom ett apptillägg. Kickstarter-projektet pågår i ytterligare 41 dagar, och har i skrivande stund samlat ihop drygt 44 000 dollar, motsvarande 365 000 kronor. Det är nästan halvvägs till slutmålet på 100 000 dollar eller 830 000 kronor.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.