Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Äntligen levereras 2x2.5GHz PowerMac

Återförsäljarna MacSupport och Macoteket meddelar att dom första exemplaren av Power Macintosh G5 med dubbla 2.5GHz processorer har landat i Sverige.

Den 9:e Juni uppdaterades Power Macintosh G5-serien med en ny toppmodell utrustad med dubbla 2.5GHz G5 processorer och vätskekylning. Då angavs att leveranserna skulle börja i mitten på Juli men vi skrev redan då att volymleveranser skulle ske i September - Oktober och fick rätt.

Dom första maskinerna levererades till AppleStore:s över hela USA för endast 14 dagar sedan, vi fanns på plats i Miami för att leka med ett av dom första exemplaren. Det fanns inte några möjligheter till givande prestandajämförelser och utseendemässigt är det svårt att se skillnader mellan modellerna.

Vi noterade att maskinerna i USA levererades med Mac OS X 10.3.5 och att CPU-typen angavs till Power PC G5 (3.0), experterna här på 99mac har säkert kommentarer kring detta.

Kommentarer
44 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.