Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Recode köps upp av Vox Media

I samband med teknikkonferensen Code Conference meddelas att Recode köps upp av ägarna till bland annat webbplatserna The Verge och Polygon.

Tekniksajten Recode lanserades i januari 2014 av de kända teknikjournalisterna Walt Mossberg och Kara Swisher efter att dessa lämnat Wall Street Journal och teknikkonferensen All Things Digital. Konferensen har under flera år haft Apples vd Steve Jobs som gäst, och senare även Tim Cook.

Mossberg och Swisher har därefter fortsatt traditionen genom Code Conference, där bland annat Apple-chefen Eddy Cue gästat. Årets upplaga av konferensen pågår den här veckan, och bland gästerna i år hör bland annat Apples operative chef Jeff Williams.

I samband med konferensen meddelar också Recode att de nu köps upp av mediaföretaget Vox Media, som bland annat äger The Verge och spelsajten Polygon. I ett pressmeddelande uppges att Recode kommer att samarbeta med övriga delar av koncernen, och med tiden börja använda Vox Medias gemensamma publiceringsplattform Chorus.

Både The Verge och Recode kommer att fortsätta existera sida vid sida och komplettera varandra vad gäller innehåll. The Verge har ett huvudsakligt fokus på livsstil och konsumenter, medan Recode kommer att skriva om teknik mestadels ur ett affärsperspektiv. Både Walt Mossberg och Kara Swisher kommer att stanna kvar på sina jobb.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.