Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Ifixit skruvar isär Apple Watch

UPPDATERAD. Tekniksajten Ifixit har redan fått tag på en Apple Watch och gör vad de brukar – skruvar isär den.

Idag börjar Apple att leverera #Apple Watch till de första kunderna som förbeställde enheter för två veckor sedan. Tekniksajten Ifixit har fått tag på ett exemplar och skruvar traditionsenligt isär den.

Ifixit rapporterar att porten som gömmer sig i fästet för armbandet finns kvar också på de klockor som levereras till kunder. Den är troligen till för felsökning.

Det är inte helt lätt att ta isär i klockan i delar. Ifixit lyckas självfallet, men de behöver bland annat slipa ner sina skruvmejslar då skruvarna är väldigt små. De rapporterar att det inte är särskilt troligt att klockan kommer att gå att uppgradera som det pratats om tidigare då S1-kretsen är svår att få loss.

Ifixit ger Apple Watch betyg 5 av 10 möjliga och noterar att armbandet är enkelt att byta ut. Skärmen och batteriet är möjliga att byta, men resten bedöms som för svårt.

Kommentarer
7 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.