Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Flygbolag inför Apple Pay

Det amerikanska flygbolaget Jetblue blir först med att införa det mobila betalsystemet Apple Pay på sina resor.

Det mobila betalsystemet Apple Pay lanserades i USA i oktober, och har redan blivit den mest använda mobila betalningsmetoden på kedjor som McDonalds, Wallgreens och Whole Foods. Nu rapporterar USA Today att flygbolaget Jetblue blir först med att införa #Apple Pay i luften.

Från och med nästa vecka kan Jetblues resenärer använda sin Iphone för att betala för mat, dryck och andra tjänster ombord på flygplanet.

Flygpersonalen på Jetblue ska också byta ut sina gamla betalterminaler mot specialutrustade exemplar av Ipad Mini. Dessa har särskilda fodral med en NFC-mottagare inbyggd och kan användas för att ta emot betalningar både med vanliga kreditkort och mobiltelefoner med Apple Pay.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.