Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Apples logga kan byta utseende

Enligt uppgifter kommer Apple att förändra utseendet på det äpple som pryder Mac-datorer och andra produkter, med start redan ikväll.

Apple kan vara på gång att byta utseende på sin välkända äpple-logotyp som pryder alla Apple-produkter. Enligt en rapport från koreanska Digitimes kommer en ny version av loggan vara "3D-liknande" och pryda framtida produkter, inklusive den nya Imac som enligt uppgifter lanseras ikväll.

Enligt Digitimes kommer äpplet att tryckas på produkterna med hjälp av nya metoder som laserbeskärning och avancerad tryckteknik, vilket ska ge loggan en 3D-effekt och få den att skina runt kanterna. Alla Apples produkter under 2015 kommer enligt uppgift att få den nya loggan.

Digitimes har haft en varierande träffsäkerhet när det gäller förhandsuppgifter gällande Apple, men en del av webbplatsens tidigare rapporter har stämt. Ryktet bör oavsett tas med en nypa salt.

I samma rapport nämns också att Apples kommande bärbara 12-tumsdator kommer att presenteras ikväll, något som dock enligt Recode inte stämmer.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
4 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.