Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Uppgradera inte till Icloud Drive direkt

Ikväll släpper Apple en första publik version av IOS 8 och med det kommer användarna att få frågan om de vill börja använda Icloud Drive, för en del användare finns det skäl att avvakta.

Apple har efter flera betaversioner äntligen kommit fram till dagen då de är redo att lansera IOS 8 till världen. Uppdateringen borde dyka upp i Sverige framåt kvällen, vilket är morgon amerikansk tid, och kommer gå att ladda ned via IOS eller Itunes.

I samband med uppdateringen till IOS 8 frågar Apple om du vill börja använda Icloud Drive, lagringsutrymmet i molnet som alla dina enheter kan komma åt för att lagra exempelvis bilder och dokument. Det finns anledning att fundera över det här beslutet en stund.

För alla som synkroniserar sina IOS-enheter med datorn är det bäst att låta bli och välja "Inte nu" då Icloud Drive bara fungerar med enheter som har antingen IOS 8 eller OS X Yosemite. Än så länge har Apple inte gett något lanseringsdatum för sitt nya operativsystem för Mac, men när det är släppt finns alternativet att byta till Icloud Drive kvar.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
16 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.