Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Delicious Library har släppts

Delicious Library har släppts!

Vad är nu Delicious Library undrar ni säkert? Det är ditt eget bibliotek hemma hos dig som använder ett väldigt enkelt gränssnitt. Delicious Library digitala bokhylla beter sig som det vore en visuell katalog med dina böcker,filmer,musik och video spel.

En enkelt scanning av streckkoden är allt Delicious Libray behöver att lägga upp din bok,film,musik eller videospel på bokhyllan, och ladda ner all information från internet t ex. författare, utgivningsdatum, nuvarande värdet, beskrivning och även en högupplöst bild av omslaget. Importera hela ditt bibliotek genom att använda en iSight som fungerar som en video streckkodsläsare, eller Flic® Laser streckkodsläsare, eller den långsamma vägen genom att skriva in titlarna för hand.

När du har alla dina saker i din Mac så kan du bläddra igenom den digitala bokhyllan, titta på sakerna och låta dina vänner se din digitala bokhylla samtidigt som du kan titta på deras digitala bokhylla och upptäcka nya saker att läsa och titta på genom att använda Apple's inbygga Adress bok och kalender och finna nya saker att läsa,titta på och spela genom att använda bibliotekets rekommendationer.

Delicous Library använder Amazon.com som referens och kommer att kosta $40 enligt hemsidan.

Läs ett test&granskning av programmet här på engelska: http://arstechnica.com/reviews/apps/delicious-library.ars/

Länk till Delicious Librarys hemsida: http://www.delicious-monster.com

Ska ni köpa er Delicous Library och vad tror ni om programmet?

Kommentarer
51 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.