Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Medlemshelg på 99mac

Från och med nu fram till söndag kväll är det medlemshelg på 99mac. Du måste vara inloggad för att ta del av innehållet i våra forum!

99mac har traditionellt kört medlemsdagar men under det senaste året har vi inte gjort det lika ofta. Från och med nu fram till söndag kväll måste du vara inloggad för att få del av innehållet på 99mac.

Att registrera sig tar två minuter och är första steget mot ett aktivt medlemskap här på 99mac. Våra välkomstvärdar går igenom dina medlemsuppgifter och om allting är korrekt aktiveras ditt nya konto inom några timmar.

För dig som redan är inloggad medlem innebär medlemshelg inga förändringar förutom att vi troligen får ett par hundra nya vänner här på 99mac.

Ps. Om du är inloggad medlem men upplever någon form av problem, kommentera nedan eller skicka ett mail till info@99mac.com. Det finns en hel del inställningar som förändrats och det är lätt att det blir småfel i rättigheterna.

Kommentarer
10 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.