Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple direktsänder från WWDC på måndag

Presentationen som inleder Apples utvecklarkonferens WWDC kommer att direktsändas på nätet för alla som vill se, men inte kommer att närvara på plats i San Francisco.

På måndag den 2 juni är det äntligen dags för Apples utvecklarkonferens #WWDC att dra igång med den sedvanliga presentationen av nyheter. Toppcheferna på företaget intar scenen klockan 19:00 svensk tid.

För alla som inte kan vara där på plats meddelar Apple att man kommer att direktsända presentationen på nätet. Inför tidigare evenemang har företaget varit tysta fram till bara några timmar innan, så i år är de ute i ovanligt god tid.

Det finns vissa begränsningar dock. Alla som vill se presentationen måste ha antingen en Mac, IOS-enhet eller Apple TV.

Apple förväntas visa upp kommande versioner av OS X och IOS. Ibland har företaget också presenterat ny hårdvara, men om det blir så också i år återstår att se.

Kommentarer
7 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.