Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Kan du rimma?

Vinn objektivpaket från Holga

99mac har testat ett objektivpaket från Holga som passar till Iphone 5 och 5S. Eftersom det snart är jul passar vi på att ge dig en chans att vinna paketet i den här rimtävlingen.

Det är nu omkring två veckor kvar till jul. Butiker och shoppinggator är pyntade och detsamma gäller många lägenhetsfönster och bostadsområden. Förhoppningsvis känner du inre julefrid och myser runt med en påse skumtomtar i högsta hugg. 99mac julmyser definitivt och har faktiskt haft besök av självaste tomten.

Han lämnade vad som kan bli en perfekt julklapp till en Iphone-ägare som gärna fotograferar här på redaktionen som vi nu tävlar ut i en julig tävling. Adrian Bengtson har kikat närmare på objektivpaketet från Holga och konstaterar att det ger många roliga variationsmöjligheter till fotografer. Läs vidare för att ha en chans att vinna det.

Tävlingsmoment

Vi på 99mac gillar julrim väldigt mycket, lite rim och ordvitsar gör julklappsutdelningen så mycket roligare. I prispotten ligger ett rött skal som passar Iphone 5 eller 5S och tre objektiv från Holga. För att ha chansen att vinna paketet behöver du helt enkelt kommentera artikeln nedan med vad du skulle skriva för rim på det här paketet.

Instruktioner

  • Knåpa ihop ett rim om Holgas objektivpaket

  • Posta det i kommentarerna nedan

  • Ät lite mer knäck och vänta på avgörandet

Vi behöver ditt bidrag senast den 16 december 2013. Vinnaren utses av 99mac:s jury och kommer att kontaktas via forumet interna system för meddelanden (PM). Läs de fulla tävlingsvillkoren sist i artikeln.

Pris

1 pris: Holga objektivpaket för Iphone 5/5S med fisheye, vidvinkel och teleobjektiv (rött skal).

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
17 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.