Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Digital Inn-butik i Kista Centrum nedlagd

Meddelandet på Digital Inn:s hemsida om en utförsäljning i företagets butik i Kista Galleria blev också början till slutet för butiken som endast levde i ett år. Nu är den stängd.

Butiken i Kista Galleria öppnades i slutet på september 2011. Redan från början fanns konkurrens i Kista Galleria i form av OnOff, Expert, Tre, Dialect, Telia, Tele2, Clas Ohlson och andra återförsäljare som delvis konkurrerade om kunderna när det främst gällde tillbehör till Apples produkter.

I slutet på augusti i år meddelade Digital Inn via sin hemsida att butiken hade en utförsäljning, utan att säga något om att den skulle stängas. Men nu är Digital Inn-butiken i Kista Centrum alltså stängd. Vi kontaktade Magnus Penker, VD på Digital Inn, och frågade om det stämmer att butiken är nedlagd.

-Det stämmer. Det ligger i linje med vår nya strategi och positionering. Kunder som vi har långa relationer med har vi slussat in till butiken på Sveavägen och i förekommande fall B2B-gänget för en bättre service, säger Magnus Penker, VD på Digital Inn i en kommentar till 99mac.

I dagsläget finns Dialect-kedjans You-butik kvar som återförsäljare av Mac-datorer och tillbehör till dessa. Utöver det finns återförsäljare i Sollentuna och Täby Centrum kvar för de som bor i området.

Skriven av Joacim Melin
Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.