Digital Inn-butik i Kista Centrum nedlagd

Meddelandet på Digital Inn:s hemsida om en utförsäljning i företagets butik i Kista Galleria blev också början till slutet för butiken som endast levde i ett år. Nu är den stängd.

Butiken i Kista Galleria öppnades i slutet på september 2011. Redan från början fanns konkurrens i Kista Galleria i form av OnOff, Expert, Tre, Dialect, Telia, Tele2, Clas Ohlson och andra återförsäljare som delvis konkurrerade om kunderna när det främst gällde tillbehör till Apples produkter.

I slutet på augusti i år meddelade Digital Inn via sin hemsida att butiken hade en utförsäljning, utan att säga något om att den skulle stängas. Men nu är Digital Inn-butiken i Kista Centrum alltså stängd. Vi kontaktade Magnus Penker, VD på Digital Inn, och frågade om det stämmer att butiken är nedlagd.

-Det stämmer. Det ligger i linje med vår nya strategi och positionering. Kunder som vi har långa relationer med har vi slussat in till butiken på Sveavägen och i förekommande fall B2B-gänget för en bättre service, säger Magnus Penker, VD på Digital Inn i en kommentar till 99mac.

I dagsläget finns Dialect-kedjans You-butik kvar som återförsäljare av Mac-datorer och tillbehör till dessa. Utöver det finns återförsäljare i Sollentuna och Täby Centrum kvar för de som bor i området.