Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Mountain Lion snart populärast bland 99macare

Det är bara en vecka sedan Mountain Lion släpptes men redan nu visar vår besöksstatistik att version 10.8 av OS X håller på att gå om den föregående version 10.7 Lion.

Faktum är att den största förändringar skedde inom två dygn efter att Mountain Lion släpptes den 25 juli. Då hade nästan hälften av Lion-användarna uppgraderat sina Macar. Sedan dessa mattades ökningen av, men det är inte länge kvar innan det är den populäraste versionen av OS X bland våra besökare.

Förutom nyfikenhet och suget efter att ta del av nyheterna har förmodligen enkelheten i att ladda ner och uppgradera genom Mac App Store samt det låga priset på 149 kr varit bidragande orsaker till att så många valt att uppgradera direkt.

99macare är inte de enda som hängde på låset inför släppet av Mountain Lion. Apple rapporterade i början av veckan att de på bara fyra dagar såg fler än tre miljoner nedladdningar av Mountain Lion. "Bara ett år efter vår otroligt framgångsrika introduktion av Lion har kunderna laddat ner Mountain Lion över tre miljoner gånger på bara fyra dagar, vilket gör det vår mest framgångsrika release någonsin" sa Apples Phil Schiller i pressmeddelandet.

Då varje kopia av Mountain Lion är 4,37 GB betyder det att det laddades ner 13 petabyte data från Apples nätverk av servrar som distribuerar Mac App Store.

Har du valt att uppdatera till Mountain Lion? Eller tillhör du de som fortfarande kör Lion och väntar med uppgraderingen? Berätta i kommentarerna varför du valt eller inte valt att uppgradera.

Kommentarer
17 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.