Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple vill bygga nytt kontor för 12 000 anställda

Efter keynoten på WWDC presenterade Steve Jobs Apples byggplaner gällande ett nytt kontor med plats för 12 000 anställda för beslutsfattare i Cupertino.

Efter att Steve Jobs presenterat Apples nyheter på keynoten som inledde #WWDC hade han ett annat möte som kanske var betydligt viktigare för Apples framtida utveckling. Han representerade Apple vid Cupertino City Council och presenterade Apples byggplaner för framtiden. Förhoppningsvis får planerna godkänt från politiker och tjänstemän i stadens ledning. Steve Jobs beskrev den nya byggnaden som om "ett rymdskepp har landat".

Apples nuvarande #Campus rymmer 2 800 personer, utöver det hyr Apple ytterligare byggnader i närheten för de 6 700 övriga anställda. 2010 köpte Apple 100 hektar mark från HP som ligger i anknytning till 50 hektar de redan äger. Steve bestämde sedan att de bästa arkitekterna i världen, enligt honom själv, skulle rita Apples nya huvudkontor. Resultatet ser ni ovan, med plats för 12 000 anställda som ska stå färdigt för inflyttning 2015.

Byggnaden ska ha sin egen energiförsörjning, naturgas eller någon annan "grön energikälla", och endast använda elnätet som extra säkerhet. Parkeringsgarage ska finnas i 4 våningar under jorden. En stor aula ska självklart byggas för alla samlingar och konferenser som Apple nu måste hyra lokaler för på andra platser i Kalifornien. Matsalen ska klara att servera 3 000 sittande personer samtidigt.

Källa: Techcrunch

Kommentarer
36 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.