Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Internpost på 99mac.com!

99mac har uppdaterat internpost-funktionen efter att vi tagit bort offentliga epostadresser i vårt system. Nu kan du enkelt skicka internpost & blixtmeddelanden! Två bra alternativ till traditionell epost!

Du som besöker 99mac ofta kommer säkert uppskatta dom nya funktionerna.

- På vår forum-sammanfattning hittar du en ny menyfunktion kallad "Blixtmeddelande" där du kan skicka ett blixtmeddelande till en eller flera aktiva medlemmar samtidigt. Meddelandet "poppar upp" omedelbart på mottagarens skärm - den påminner lite om ICQ/iChat faktiskt. Du kan endast skicka blixtmeddelanden till medlemmar som just nu är inloggade på 99mac.com. Du kan inte skicka t ex klickbara länkar eller bilder i blixtmeddelanden. Använd denna funktion sparsamt!

- Under funktionen "logga ut" hittar du numera en snabbmeny med länk till din inbox, du kan dessutom se om du fått in nya meddelanden i din inbox. Internposten fungerar som traditionell epost - mottagaren måste titta i sin inbox för att läsa meddelandet.

- Du har en kompislista där du kan lägga medlemmar som du ofta skickar internpost till. Om du tittar på en medlemsprofil så kan du klicka på "lägg till min kompislista".

- Du har en döljlista där du kan lägga medlemmar som du absolut inte vill ha internpost ifrån.

Förhoppningsvis kommer blixtmeddelanden & internpost-systemet bli mer populärt och använt i fortsättningen & ett bra komplement till den traditionella eposten som vi inte längre kan erbjuda pga dessa "#¤"¤ spammare.

Kommentera dom nya funktionerna! Fungerar det?

[ 23 December 2002, 00:41: Meddelandet ändrat av: Martin Björnström ]

Kommentarer
8 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.