Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

RIP Xserve 2002-2011

2002 tog Apple steget in på den stora arenan med rackservern Xserve. Om ett par månader levereras dom sista exemplaren och därmed är en era över.

Dom flesta Macanvändare har nog aldrig ens sett en Xserve på riktigt. Du som besöker 99mac har åtminstonde loggat in på en Xserve - vi har använt oss av olika modeller sedan 2005.

Chuck Goolsbee har skrivit en krönika om hur Xserves historia och fall. Han har använt alla Xserve modeller sedan den lanserades så han har bra insikt i vad som var bra och vad som gick fel.

Läs hela artikeln här:
TidBITS Opinion: A Eulogy for the Xserve: May It Rack in Peace

99mac tråden "Apple lägger ner Xserve" har redan 126 inlägg - några arga och andra väldigt insiktsfulla: http://www.99.se/notiser-mac/281981-apple-laegger-xserve.html

Kommentarer
10 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.