Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Paint kan försvinna

Det klassiska bildprogrammet Paint till Windows kan snart gå i graven.

Bildprogrammet Paint är ett av de äldsta programmen till Windows. Med Windows 7 uppdaterades gränssnittet något men programmet har i princip varit oförändrat sedan Windows 3.1. Förra hösten introducerade Microsoft en ny version av ritprogrammet där det enkelt ska gå att rita 3D-objekt.

Nu verkar det dock som att den klassiska rastergrafiska varianten av Paint kommer gå i graven. På Microsofts supportsida har företaget publicerat en lista över program och funktioner som kommer tas bort eller börja fasas ut med nästa uppdatering av Windows 10. På listan finns Microsoft Paint med under kategorin fasas ut.

– Den här listan är tänkt att hjälpa konsumenterna att planera utifrån de här borttagningarna och utfasningarna. Listan kan komma att ändras och innehåller nödvändigtvis inte varje funktion som kommer att fasas ut, skriver Microsoft.

Läs mer:
Microsoft förbereder ny version av Paint
Google hjälper dig rita bättre

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.