FTP-klienten Transmit kommer i ny version

Sju år efter Transmit 4 uppdaterar nu utvecklarna Panic sin omtyckta filhanterare Transmit till version 5.

FTP-klienten #Transmit från utvecklarna på #Panic har länge varit en omtyckt mjukvara för Mac OS. Nu kommer den första större versionen på sju år som enligt Cabel Sasser på Panic innebär en enorm uppdatering. Dessutom passar det sig inte så bra att kalla Transmit för en FTP-klient längre, numera hanterar programmet många servertyper och molntjänster i ett och samma gränssnitt – Transmit är numera en filhanterare för internet.

Cabel Sasser skriver på Panics blogg:

"Med en enorm uppdatering har vi tagit allas favoritfildelarlastbil in i framtiden med högre hastighet, fler servrar, fler funktioner, fler fixar, bättre användargränssnitt, och även Panic Sync. Allt från filöverföringsmotorn till "Visa information"-upplevelsen var omprövats, reviderats och förbättrats."

Bland annat kan Transmit nu prata med tio nya molntjänster som Google Drive och Dropbox. Transmit 5 bjuder också på Panic Sync, Panics egna säkra och snabba filöverföringssystem. Utvecklarna har också helt byggt om motorn i Transmit som nu är mycket snabbare.

Just nu säljer Panic Transmit 5 för 35 dollar, motsvarande omkring 290 kronor, via sin webbplats. Senare kommer programmet att kosta 45 dollar så passa på.

Kommentarer
7 svar

Ibland missuppfattar Siri vad du försöker säga till henne. Istället för att sucka, och försöka prata med henne igen, kan du korrigera felet genom att skriva.

Efter en granskning som Southern Poverty Law Center (SPLC) har gjort tar Spotify bort vitmaktmusik från sitt musikutbud.

Nya läckor påstås visa bilder på Samsungs kommande storformatstelefon och även zoom-fokuserade kameraegenskaper.

Från och med september kan du sätta in pengar på ditt eget konto med hjälp av Swish om du har Nordnet som bank.

Mediaplattformen Plex ligger i skottgluggen. Anledningen är nya villkor runt bland annat datainsamling.

Den här veckan pratar Ida Blix och Andreas Eklöv om Apples planer för eget videomaterial, rykten om Apple Watch, nya Nokia 8 och om Apples Smart Connector.