Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Där är Samsung Galaxy S8 billigast

Prislappen för Samsungs senaste flagskeppsmodell Galaxy S8 som presenterades i slutet av mars skiljer sig mycket beroende på vilket land du köper mobiltelefonen i.

I mars presenterade Samsung årets premiummodell #Galaxy S8 och S8 Plus. Priserna i de europeiska länderna skiljer sig dock avsevärt åt, så mycket som 3 188 kronor. Galaxy S8 är absolut dyrast i Turkiet där den kostar 9 885 kronor, och billigast i Schweiz där den kostar 6 697 kronor. Detta enligt en undersökning från Cuponation.

I Sverige kostar Galaxy S8 relativt mycket, 7 990 kronor, och kommer på artonde plats bland länderna i undersökningen. Modellen är något billigare i Norge men den är dyrare i grannländerna Danmark och Finland.

Priserna som Cuponation baserar listan på har inhämtats från Samsungs officiella hemsida samt data från olika partnerbutiker och priserna gäller Samsung Galaxy S8 med 64 gigabyte lagringsutrymme.

Skulle du kunna tänka dig att köpa din mobil utomlands för att få den för en billigare peng?

Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.