Spotify kommer officiellt till Apple Watch

Utvecklaren av tredjepartsappen Snowy, tidigare Spotty, kommer att samarbeta med Spotify för att lansera en officiell Spotify-app till Apple Watch.

I slutet av januari i år rapporterade 99mac om appen Spotty för #Apple Watch som skulle göra det möjligt att välja och spela musik via Spotify direkt i klockan. Detta var dock ingen officiell app från Spotify och Spotty fick ändra namn till Snowy eftersom Spotty ansågs vara för likt #Spotify.

Appen fick även kritik för att gränssnittet i väldigt hög utsträckning påminde om Spotifys IOS-app, och appen lanserades aldrig. Nu har dock Snowys grundare Andrew Chang uttalat sig i ett inlägg på Reddit att Spotify och Snowy ska samarbeta för att utveckla en officiell Spotify-app till Apples smarta klocka. Andrew Chang skriver:

– Jag är exalterad över att kunna berätta att jag kommer jobba nära Spotify för att lansera Snowy till Apple Watch som en del av Spotifys officiella IOS-app. Spotifys kraftfulla uppsättning av utvecklingsverktyg till IOS har gjort det möjligt att ta fram Snowy men jag längtar efter att kunna ta appen till nästa nivå med hjälp av de erfarenheter och verktyg som finns på Spotify.

Det är ännu oklart exakt när appen kommer till Apple Watch.

Den här veckan pratar Ida Blix och Andreas Eklöv om Apples planer för eget videomaterial, rykten om Apple Watch, nya Nokia 8 och om Apples Smart Connector.

Det är fredag och det firar vi med att titta på den senaste filmen från en drönare som flugit över Apple Park.

Affinity Photo för Ipad såldes till en början till ett reducerat pris, men nu berättar utvecklarna att det lägre priset blir kvar.

Så här samma år som Iphone fyller tio år känns det helt rätt att testa era kunskaper om gamla klassiska mobiltelefoner. Hur många rätt får du?

Med några nya videoklipp demonstrerar Apple IOS 11-funktioner för Ipad och Ipad Pro.

Apple och Paypal är bara några exempel på företag som efter händelserna i Charlottesville i USA tar krafttag mot hatsajter.