Spotty ger Spotify på Apple Watch

Spotify-älskare kan snart flytta musiken till Apple Watch, tack vare tredjepartsappen Spotty.

Många Spotify-användare som också äger en Apple Watch önskar säkert stöd för spellistor och uppspelning på klockan. En lösning kan vara på väg, i form av appen Spotty.

Namnet till trots och den snarlika loggan handlar det inte om en officiell Watch-app från #Spotify, utan ett privat initativ från en utvecklare. Appen är just nu i betastadiet, men ska släppas i början av februari.

Spotty erbjuder möjligheten att synkronisera offline-spellistor från en Iphone till Apple Watch. Dessutom finns stöd för Siri och en uppsättning komplikationer till appen. Som en extra bonus samlar Spotty också in pengar till projektet Harmony Project, som stöder musikutbildning för barn i Los Angeles.

99mac kommer givetvis att testa appen när den släpps, och återkommer med besked om den håller måttet.

Skriven av Jakob Nilsson

Prislappen för Samsungs senaste flagskeppsmodell Galaxy S8 som presenterades i slutet av mars skiljer sig mycket beroende på vilket land du köper mobiltelefonen i.

Kinesiska Huawei gör ett utfall mot marknaden för bärbara datorer med sin Macbook-liknande och tunna Matebook X.

Feral har uppdaterat spelet Sid Meier's Railroads för full kompatibilitet på senaste versionen av Mac OS.

Den här veckan listar Jakob och Andreas sina respektive topp fem teknikprylar genom tiderna.

Den som använde datorer på 80- och 90-talet kommer säkerligen att småle åt veckans fredagsvideo, signerad komikern Eddie Izzard.

Efter flera år av att kräva licenskostnader för Thunderbolt-protokollet ska det bli fritt att använda för alla. Målet är att bredda användningen av protokollet.