Spotty ger Spotify på Apple Watch

Spotify-älskare kan snart flytta musiken till Apple Watch, tack vare tredjepartsappen Spotty.

Många Spotify-användare som också äger en Apple Watch önskar säkert stöd för spellistor och uppspelning på klockan. En lösning kan vara på väg, i form av appen Spotty.

Namnet till trots och den snarlika loggan handlar det inte om en officiell Watch-app från #Spotify, utan ett privat initativ från en utvecklare. Appen är just nu i betastadiet, men ska släppas i början av februari.

Spotty erbjuder möjligheten att synkronisera offline-spellistor från en Iphone till Apple Watch. Dessutom finns stöd för Siri och en uppsättning komplikationer till appen. Som en extra bonus samlar Spotty också in pengar till projektet Harmony Project, som stöder musikutbildning för barn i Los Angeles.

99mac kommer givetvis att testa appen när den släpps, och återkommer med besked om den håller måttet.

Skriven av Jakob Nilsson

I en ny kortfilm får vi se hur Dwayne "The Rock" Johnson får ihop livet med hjälp av Apples röstassistent Siri.

Ida och Amanda har tagit över studion och pratar bland annat om nästa Iphone, Ipad Pro och fri surf på semestern. Missa inte!

För att inleda den här helgen med några goda skratt bjuder vi på en video med några ungar som får undersöka äldre teknik.

Sju år efter Transmit 4 uppdaterar nu utvecklarna Panic sin omtyckta filhanterare Transmit till version 5.

Apples videoapp Clips uppdateras med Disney-karaktärer så som Kalle Anka och Buzz Lightyear och får också många nya grafiska element.

Nu är det möjligt att betala för Itunes och appar via mobilräkningen också i Sverige – i alla fall om man är kund hos Tre eller Telenor.

Tack till reboot81 för detta #nyhetstips!