Spotty ger Spotify på Apple Watch

Spotify-älskare kan snart flytta musiken till Apple Watch, tack vare tredjepartsappen Spotty.

Många Spotify-användare som också äger en Apple Watch önskar säkert stöd för spellistor och uppspelning på klockan. En lösning kan vara på väg, i form av appen Spotty.

Namnet till trots och den snarlika loggan handlar det inte om en officiell Watch-app från #Spotify, utan ett privat initativ från en utvecklare. Appen är just nu i betastadiet, men ska släppas i början av februari.

Spotty erbjuder möjligheten att synkronisera offline-spellistor från en Iphone till Apple Watch. Dessutom finns stöd för Siri och en uppsättning komplikationer till appen. Som en extra bonus samlar Spotty också in pengar till projektet Harmony Project, som stöder musikutbildning för barn i Los Angeles.

99mac kommer givetvis att testa appen när den släpps, och återkommer med besked om den håller måttet.

Skriven av Jakob Nilsson

Spotify arbetar på sin första egna hårdvaruprodukt i form av en uppkopplad enhet, enligt en jobbannons på företagets webbplats.

Samsung är nöjda med intresset kring Galaxy S8, och meddelar att förhandsbokningarna varit "de bästa någonsin".

99mac tänker på framtiden, och vi vill ha er hjälp. Vad tycker ni att 99mac ska vara, och vad ska det inte vara? Prata och diskutera, och hjälp oss att bygga upp något inför morgondagen.

Apple har rekryterat ytterligare en profilerad VR-expert, nämligen Jeff Norris som tidigare arbetat på NASA med projekt kring virtuell och förstärkt verklighet för astronauter.

Premiären för Apples programserie Carpool Karaoke senareläggs och kommer längre fram i år.

Bristande tillgång på komponenter kan skjuta fram produktionen av Apples nästa Iphone till oktober eller november.