Spotty ger Spotify på Apple Watch

Spotify-älskare kan snart flytta musiken till Apple Watch, tack vare tredjepartsappen Spotty.

Många Spotify-användare som också äger en Apple Watch önskar säkert stöd för spellistor och uppspelning på klockan. En lösning kan vara på väg, i form av appen Spotty.

Namnet till trots och den snarlika loggan handlar det inte om en officiell Watch-app från #Spotify, utan ett privat initativ från en utvecklare. Appen är just nu i betastadiet, men ska släppas i början av februari.

Spotty erbjuder möjligheten att synkronisera offline-spellistor från en Iphone till Apple Watch. Dessutom finns stöd för Siri och en uppsättning komplikationer till appen. Som en extra bonus samlar Spotty också in pengar till projektet Harmony Project, som stöder musikutbildning för barn i Los Angeles.

99mac kommer givetvis att testa appen när den släpps, och återkommer med besked om den håller måttet.

Skriven av Jakob Nilsson

Apparna Pages, Numbers och Keynote får en uppdatering av Apple både på Mac, Iphone och Ipad.

Även Apple TV får en ny version av operativsystemet, och TV OS 2 erbjuder bland annat snabbare skrollning och smidigare hyrfilmsupplevelse.

Apple har uppdaterat mjukvaran i Apple Watch till version 3.2, med bland annat den nya funktionen bioläge.

Apple har uppdaterat operativsystemet Mac OS Sierra till version 10.12.4, med bland annat den nya funktionen Night Shift.

Tack till mattiL för detta #nyhetstips!

Apple har släppt uppdateringen IOS 10.3 till sitt mobila operativsystem, med nya funktioner och det nya filsystemet APFS.

Tack till Cancerman för detta #nyhetstips!

Samsungs ARM-baserade systemkrets Exynos används nästan uteslutande i företagets egna mobiler, vilket nu visar sig bero på ett gammalt avtal.