Spotty ger Spotify på Apple Watch

Spotify-älskare kan snart flytta musiken till Apple Watch, tack vare tredjepartsappen Spotty.

Många Spotify-användare som också äger en Apple Watch önskar säkert stöd för spellistor och uppspelning på klockan. En lösning kan vara på väg, i form av appen Spotty.

Namnet till trots och den snarlika loggan handlar det inte om en officiell Watch-app från #Spotify, utan ett privat initativ från en utvecklare. Appen är just nu i betastadiet, men ska släppas i början av februari.

Spotty erbjuder möjligheten att synkronisera offline-spellistor från en Iphone till Apple Watch. Dessutom finns stöd för Siri och en uppsättning komplikationer till appen. Som en extra bonus samlar Spotty också in pengar till projektet Harmony Project, som stöder musikutbildning för barn i Los Angeles.

99mac kommer givetvis att testa appen när den släpps, och återkommer med besked om den håller måttet.

Skriven av Jakob Nilsson

Apple motsätter sig Trumps beslut att återkalla stöd för transpersoner i amerikanska skolor.

Ännu ett spel baserat på den tecknade tv-serien Futurama är på gång för mobiler, och enligt seriens skapare Matt Groening kan även några nya avsnitt medfölja.

Samsungs nya mobilprocessor Exynos 9 Series 8895 utlovar hög prestanda med kapacitet för virtuell verklighet och avancerad 3D-grafik.

Företaget Colorwear erbjuder sig att efterbehandla Airpods i upp till 58 olika nyanser.

Sent förra året köpte Fitbit den omtyckta tillverkaren Pebble, och lade ner dess produktion av smarta klockor. Nu avslöjas köpesumman.

Samsungs nya mobiltelefon Galaxy S8 Plus får stöd för trådlös laddning, innehåller bland annat ögonskanner och blir damm- och vattentålig enligt läckta specifikationer.