Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Samsung presenterar Exynos 8895

Samsungs nya mobilprocessor Exynos 9 Series 8895 utlovar hög prestanda med kapacitet för virtuell verklighet och avancerad 3D-grafik.

#Samsung har i ett pressmeddelande annonserat den nya mobilprocessorn Exynos 9 Series 8895. Processorn är gjord med en tillverkningsprocess på 10 nanometer, den första sådana från Samsung. Som 99mac tidigare skrivit väntas processorn bland annat finnas i vissa utföranden av den nya mobiltelefonen #Galaxy S8.

Exynos 8895 är en åttakärnig processor, bestående av fyra stycken andra generationens CPU-kärnor designade av Samsung, samt fyra stycken Cortex A53-kärnor. Samsung använder en teknik som kallas SCI (Samsung Coherent Interconnect) för att få de olika processorkärnorna att samverka som en enhetlig arkitektur.

Grafikprestandan hanteras av kretsen ARM Mali G71, som erbjuder kapacitet för 3D-grafik med hög prestanda samt stöd för 4K och VR-upplevelser. Telefonen får även stöd för 4G/LTE-hastigheter på hela 1 Gbps och videoinspelning i 4K med stöd för slow motion-inspelning i 120 fps.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.