Rykte: Galaxy S8 får Exynos 9-processor

En variant av Samsungs kommande flaggskepp Galaxy S8 kan få systemkrets från företagets kommande Exynos 9-familj.

Samsungs kommande flaggskeppsmobil #Galaxy S8 väntas få ett formellt lanseringsdatum under mobilmässan MWC i Barcelona nästa vecka. Enligt förhandsuppgifter kommer dock telefonen använda processorn Snapdragon 835 från Qualcomm.

Enligt en ny rapport kan dock S8-varianterna med företagets egna Exynos-kretsar utrustas med den nya Exynos 9-familjen. Detta uppger Sammobile som menar att den nya Exynos 9810 i likhet med med Snapdragon 835 kommer att byggas med en 10 nanometers tillverkningsmetod. I fråga om prestanda är det dock oklart hur den nya Exynos-processorn kan mäta sig med Snapdragon 835, Apples A10 Fusion-processor i Iphone 7 eller Huaweis Kirin 870.

Kommentarer
3 svar

Mediaplattformen Plex ligger i skottgluggen. Anledningen är nya villkor runt bland annat datainsamling.

Den här veckan pratar Ida Blix och Andreas Eklöv om Apples planer för eget videomaterial, rykten om Apple Watch, nya Nokia 8 och om Apples Smart Connector.

Det är fredag och det firar vi med att titta på den senaste filmen från en drönare som flugit över Apple Park.

Affinity Photo för Ipad såldes till en början till ett reducerat pris, men nu berättar utvecklarna att det lägre priset blir kvar.

Så här samma år som Iphone fyller tio år känns det helt rätt att testa era kunskaper om gamla klassiska mobiltelefoner. Hur många rätt får du?

Med några nya videoklipp demonstrerar Apple IOS 11-funktioner för Ipad och Ipad Pro.