Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
DrApa

DrApa

Medlem
  • Registrerad 2004-12-10
  • Senast aktiv 2019-08-19
  • Antal inlägg 7

Foruminlägg

De senaste inläggen DrApa har skrivit i forumet.

1
  • Medlem
  • 2016-10-24 23:59

Vet inte om jag förstår frågan riktigt, men om man lägger till en andra disk i Time machines inställningar
kommer Time machine att automagiskt alternera mellan diskarna för backup. Dvs först till disk 1 och sedan till disk 2 sen till disk 1 igen, ja du förstår nog hur det förutsätter. Har själv haft på detta vis i några år, ändå till för nån månad sedan då en disk dog, turligt nog har jag ju en kvar!

  • Medlem
  • 2013-09-22 17:17
Ursprungligen av Bajto:

Gul text i Netflixappen. Vad skulle det vara bra för??

Det går ju att ändra, till och med lite bra att man kan lägga till genomskinlig bakgrund bakom texten. Ibland tyckte jag att det var lite svårt att se texten särskilt mot en ljus bakgrund.

  • Medlem
  • 2012-08-12 11:07
Ursprungligen av Katinka:

Svårt det där. De tävlar ju ganska mycket utomlands under året och där testas de men du har rätt det finns en period "off season", även om den blivit kortare med åren, där man inte vet. Å andra sidan vet vi inte om vissa andra länder heller. Sedan har vi allt som ligger inom området "ännu inte förbjudna".

Det som var tråkigt här var väl att Lewis både anklagade Bolt och Jamaica för att man sysslade med doping utan att ha några bevis. Jag tycker att het dela mest kändes som ett sätt att visa välden att han fortfarande är den störste.

(OT här är nog OS roligaste TV-utsändning, speciellt de sista sekunderna LiveLeak.com - Irish Olympic Sailing Commentary )

Yohan Blake, Marvin Johnson och Sheri-Ann Brooks (Jamaica), var avstängd från tävlande under 3 månader efter beslut av JADCO (Jamaica Anti-Doping Commission). De testades positivt för 4-metyl-2-hexanamin innan VM 2009, men då denna substans inte fanns med på WADAs lista över förbjudna ämnen vid tillfället ansåg JADCO att tre månader var en lämplig avstängningstid. 4-metyl-2-hexanamin är väldigt likt tuaminoheptan som fanns på listan vid denna tidpunkt...

Yohan Blake var som bekant tvåa på 100 och 200 m efter Bolt och var med och vann guld på 4x100 m nu i OS.

Lite rök finns det allt för Carl Lewis att peka på...

  • Medlem
  • 2012-05-31 19:55

Jag kör NexaHome v2.7.0 tillsammans med Telldus Center 2.1.1 på Lion 10.7.4 och det fungerar precis som det ska.

Detta kanske låter trivialt (och förmodligen har du redan gjort detta) men testa att ominstallera Telldus Center. När du startat installationsprogrammet, men inte själva installationen öppna installationsloggen under "Window --> Installer Log" och bevaka denna under installationen. Spana efter eventuella fel och se om det är något du möjligen kan göra något åt.

Eftersom (om jag fattat det rätt) NexaHome använder Telldus Center i grunden kan du börja med att försöka få Telldus Center att fungera:

Kontrollera i aktivitetshanteraren att TelldusService kör.

Testa att köra tdtool under Terminalen: "/usr/bin/tdtool --list" ska ge dig en lista med de enheter som upptäckts.

Telldus .plist ligger under /Library/Preferences som du kan ta testa att ta bort för att få en ren start.

  • Medlem
  • 2011-03-17 22:38

Hade samma problem ett tag. Körde följande kommando i terminalen (utan citattecken):

"codesign -v /Applications/iTunes.app"

fick några felmeddelanden som jag tolkade att något "receipt" eller kvitto inte var helt okej. (Om allt är bra kommer inget meddelande alls).
Laddade ner iTunes igen och gjorde en ominstallation vilket löste problemet.
Lite konstigt att något gått fel då jag endast uppdaterat iTunes via "Software Update" och aldrig gjort något annat med iTunes än spela musik.

  • Medlem
  • 2008-07-14 20:53

Jag kör Squirrel. Funkar bra för mig; får en tydlig bild av månadens utgifter vilket tyvärr ofta visar på mycket dåliga vanor...

Man kan även lägga upp budgetar och göra rapporter för att presentera inkomster/utgifter grafiskt.

  • Medlem
  • 2008-02-16 23:54

Sitter här och funderar på om man skall införskaffa en Apple TV. En av anledningarna till att det fortfarande lutar mot att avvakta inköp är att det skulle bli ytterligare en pryl i tvmöbeln... Skulle vilja plocka bort åtminstone dvd-spelaren om man köpte en Apple TV.

Men så kom jag att tänka på "Remote Disk" till MacBook Air. Hur stor chans tror ni att det är för den tekniken att hitta till Apple TV, dvs att kunna använda dvd-spelaren i t.ex. en iMac, MacBook, Windowsburk för att spela upp filmer?

  • Medlem
  • 2007-11-06 23:36

Först tryck på F11 (visa skrivbordet).
Sen ta fram Spotlight.

Vet inte om det är en grafikbugg, eller ens om det är en bugg, men märkligt ser det ut iallafall...

1