Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
FinastinA

FinastinA

Medlem
  • Registrerad 2005-12-02
  • Senast aktiv 2013-09-28
  • Antal inlägg 3

Foruminlägg

De senaste inläggen FinastinA har skrivit i forumet.

1

Innerst inne vet jag ju att jag inte ska koppla ihop iPhone 4 med en annan dator än den där hemma. Men efter att försökt ett flertal gånger att installera nyaste mjukvaran utan att lyckas (dålig internet-uppkoppling det blir nån time-out) hemma tog jag med den till jobbet.

Har väl inte full fokus på vad jag gör, nåt går fel och den enda jag kan göra är en "återställa enheten till fabriksinställningarna".

Svarar ja på att få tillbaka mina sparade data. Men jag får bara tillbaka de förinstallerade apparna, mina bilder och anteckningar och bokningar i kalendern. Inte alla mina köpta appar och deras data.

Igår på datorn hemma gjordes automatisk synk och manuell säkerhetskopiering (högerklickade på iPhone i iTunes och valde säkerhetskopiering). (Har PC med Windows 7.)

Hur ska jag göra när jag kommer hem? Jag vet inte vart jag tar vägen om jag har förlorat allt... Och snälla svara mig här i tråden stället för att länka till nån manual. Jag har försökt att läsa manualen men jag känner mig ändå inte säker på hur jag ska göra.

1