Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
nicket

nicket

Medlem
  • Registrerad 2004-10-21
  • Senast aktiv 2019-04-10
  • Antal inlägg 24

Foruminlägg

De senaste inläggen nicket har skrivit i forumet.

Det är jag som är dum i huvudet. Jag hade ju dessutom EasySIMBL som gör precis samma sak.

Nytt problem. Efter omstart ser det likadant ut. Avinstallerar xtrafinder IGEN blir det bra - tills nästa omstart. Tips?

Uppdatering: Det visade sig att jag har haft xtrafinder, men tagit bort det. När jag installerade och avinstallerade det, blev det bra igen TACK.

Inget extrafinder, lade till bilden!

Hej, har nu haft problem med Finder ett tag. Ikonerna i favoritlistan blir ibland vita, t ex Downloads. Se exempel här:

https://www.dropbox.com/s/aqq42ks91hefemz/Scr...

Mappen har alltså rätt ikon, men i favoritlistan blir den vit. Spelar ingen roll om jag tar bort den och lägger dit den igen. Har även testat att rensa Finders plist, utan resultat. Någon som har några idéer?

Senast redigerat 2015-09-05 16:21

Är ganska säker på att jag hade den möjligheten innan i t ex Chrome att använda iPhotobiblioteket när jag skulle välja bilder.

Det beror tydligen på vilket program som öppnar dialogrutan. Preview gör det. Chrome gör det inte. Ridå!

Hej!

Var precis i färd med att ladda över lite bilder från Photos på OS X till Facebooken. Om jag inte minns fel så fanns det tidigare en tabb i Finder med de bilder som iPhoto/Photo har i sitt bibliotek. Men nu är den borta. Kanske den har varit länge? Jag minns inte. Är det för att jag har Photos istället för iPhoto?

Ursprungligen av Dalle:

Allt ska vara så in i helvete politiskt korrekt hela jäv*** tiden nu! Jag blir jävligt kränkt över att min yrkesgrupp inte finns representerad i dessa smileysar! Vart vänder jag mig för att stämma någon för detta? JAG ÄR KRÄNKT!!!

Ja, även om du är ironisk beter du dig som du vore kränkt. På riktigt. Kränkt över att du tror att andra är kränkta.

Nåväl, med de hundratals bilder som emoji utgörs av är det väl inte mycket att begärt att några av gubbarna har en mörkare hudton, precis som 90 % av världens befolkning.

Detta problem verkar finnas på alla iEnheter. Spökena finns kvar tills dess jag resettar home sharing.

Hej!

Har ordnat med home sharing mellan mina iEnheter. Filmerna ligger på mac minin som delar ut till resten. Nu till problemet - när jag tar bort filmer från iTunes på datorn försvinner de inte från mina andra enheter, utan ligger kvar och går inte att ta bort eller komma åt. Hur får jag bort dessa "spöken"?

Ett sätt att ta bort dessa inaktiva genvägar att avaktivera home sharing och sedan aktivera det igen på iEnheten. Omständligt och det kan väl inte vara meningen?

Handlar väl om att när man fotar någon med blixt i ett mörkt rum så ser ansiktet vitt ut och ögonen röda.

Hur snabbt processorn får åtkomst till minnet.

"Memory performance is not entirely determined by bandwidth or MHz, but also the speeds at which it responds to a command or the times it must wait before it can start or finish the processes of reading or writing data. These are memory latencies or reaction times (timings). Memory timings control the way your memory is accessed and can be either a contributing factor to better or worse 'real-world' performance of your system. "

- http://forums.pcper.com/showthread.php?320351...

Har redan öppnat paketet.

Men se, det löste sig. Sätter dem i frugans laptop och passar på att köpa 16GB 1600MHz till mig själv. Slutet gott, allting gott. Förutom för plånboken.