Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
man_1985

man_1985

Medlem
  • Registrerad 2004-10-12
  • Senast aktiv 2009-01-31
  • Antal inlägg 24

Foruminlägg

De senaste inläggen man_1985 har skrivit i forumet.

Tack för svaret, iphone menade jag så klart. Menar du alltså att jag ska trycka på knappen uppe till vänster tills inga högtalaren visar 0 markeringar? finns det inget snabbare sätt? någon som kan svara på simkortproblemet?

mvh/ Anders

hej, ska ha med min iphone till skolan imon för första gången och vill inte att den ska ringa under föreläsningen, men jag hittar inte var man sätter den på ljudlös? någon som orkar förklara hur för mig?

och hur kopierar man sina kontakter på simkortet till iphonen?

mvh/ Anders

Jag fixade problemet, det enda som var knepigt var biten när man skulle restora den, sen gick det hur lätt som helst

hej, har fastnat när ibrick vill att jag ska "restore" min iphone (se bild). Hur löser jag detta? Jag hittar inet alternativ någonstans där jag kan återställa iphonen

http://img222.imageshack.us/img222/3549/iphonefelmi6.jpg

Om någon i göteborg är sugen på att tjäna lite pengar genom att låsa upp min iphone så hör av er på min mail aelvinsson@hotmail.com, helst så fort som möjligt isåfall

tack på förhand/ Anders

Senast redigerat 2007-09-21 15:56

Om man ska lås upp sin iphone på en pc, vilket är det för tillfället lättaste sättet att göra det på? länkar till guider uppskattas.

mvh/ Anders

jag blir inte mycket klokare av den tråden, det ges ju inget konkret svar på frågan, någon som orkar skriva ner svaret i denna tråden?

hej, om jag låser upp min iphone på en mac kan jag sen använda den med min pc? den låser sig inte alltså till just den macen jag låste upp den på?

mvh/ Anders