Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Thomasjerbo

Thomasjerbo

Medlem
  • Plats Sundsvall
  • Sysselsättning Teater
  • Registrerad 2004-08-02
  • Senast aktiv 2012-04-30
  • Antal inlägg 7

Foruminlägg

De senaste inläggen Thomasjerbo har skrivit i forumet.

1

Är det fler än jag som undrar varför ¨Påminnelser¨på min iPad inte kan säga åt mig när jag lämnar eller kommer fram. Bara dag och tid.. Det är ju lika mycke GPS i Paddan? Och ¨Klocka¨vill ju jag ha i Paddan... jaja. det kunde ju vara värre...:tveksam:

Såg att det är fler som undrar...

Senast redigerat 2011-10-28 19:27
Ursprungligen av ridax:

Jag håller på att tillverka en adapter.

Super!! Jag ser fram emot en adapter. Jag ska köpa mig en solladdare och kolla om det fungerar till Iphone 2.0...

Ja inte får man vara glad bara för att man fixat en iphone 3g. Billaddaren kan jag stå ut med att den inte fungerar ( Belkin) men nog är det surt att min fina Apple Ipod HI-FI inte kan ladda telefonen! så surt...

Jag fick för mig att det var 11 juli. Men det skulle ju komma meddelande till oss som har .mac Något sånt har jag iallafall inte fått.

Ja nog vore det bra om allt från iCal följde med... färg på kalendrar tex. Och så var det ju det där nya med Mail & iCal. Det är ju super med anteckningar och uppgifter i Mail som syns i iCal och vise versa.

Jag ¨uppdaterade¨ mitt operativsystem med lep. och då slutade tangenbordet att fungera.. 2 timmar med supporten och jag fick göra en helt ny installation för att få det att fungera... Mail ändrar mitt konto så jag inte kan hämta e-post... jobbigt att hela tiden ändra till baka. Med TimeMachine PÅ segar allt otroligt.. Uppstarten är seg och det är inte alltid det går att stänga av datorn... Va? jag har ju en Mac Book Pro!! Må det komma en hel bunt uppdateringar.

Det har ju funnits något tidigare på 9 tiden. Men hur kul skulle det inte vara att kunna prata svenska till Macen! Jag vill oxå ha reda på om det finns för OSX

1