Per Ejeklint

Per Ejeklint

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2001-08-09
  • Senast aktiv 2017-11-08
  • Antal inlägg 1195

Foruminlägg

De senaste inläggen Per Ejeklint har skrivit i forumet.

SVT Play funkar inte helt på min iPad. Endast direktsändningar startar, arkiverade program startar inte.

Ursprungligen av Dalle:

Sorry, missade det.

Och boom så brände jag massa pengar... Leverans inom 3-5 arbetsdagar.

Jag var inte så långt ifrån i min tidigare gissning.

http://www.99mac.se/forum/p/2234825

Ifall någon är intresserad har jag över en 38mm SS, vitt sportband. Finns i Stockholm city för direkt avhämtning. Pris efter överenskommelse.

Ursprungligen av grenhall:

Okej. Du har alltså en 42mm hemma, som du inte vill ha på grund av storleken eftersom den är vräkig. Sedan har du två 38mm SS WSB från Tyskland.

Hur kan du ha ett dilemma???????

Beklagar om självironin inte gick fram i mitt förra inlägg. Jag är ju svensk, bor i mellanmjölkens förlovade land. Kan inte välja, vill ha mitt emellan och lagom. För att lägga ytterligare sten på börda köpte jag ytterligare en idag, 38mm med milanese loop.

Ursprungligen av grenhall:

Om du köpte tre stycken 38mm SS med vitt sportband var ligger problemet med att bestämma sig för vilka som ska säljas?

Jag svarade på var i Berlin jag handlat. Har en 42mm från eBay också, ligger hemma och väntar på mig.

Ursprungligen av zinned:

Dessa problem, dessa problem...

Men var köpte du dem? Jag fick höra idag av en kollega att hans bekant hade precis köpt två stycken klockor i Paris - i Apple Store!! Låter som rena vansinnet då de inte ska sälja i butik ännu men jo, så var det. Det var alltså inte i butiken Colette i Paris utan i deras faktiska Apple Store.

The Corner. Hade en modell att välja på. 38mm SS med vitt sportband.

Gah, dilemma. Var på Apple store Berlin och testade klockor. Var så säker på 42mm men 38:an är helt klart mer "dressy" och mindre vräkig. När jag kommer hem ikväll har jag tre klockor varav två ska ut på blocket. Men vilka! Kan inte bestämma mig...

Hum-di-dum... kollar leveransen var 5:e minut. Nu vill jag se "OUT FOR DELIVERY" snart!

Ursprungligen av [email protected]:

Armbanden till 38 passar dessutom till 42 - så variationerna blir oändliga.

Det stämmer väl inte? Det är ju olika bredd på boetterna.

Ursprungligen av grenhall:

42SS med Milanese?

Gärna!

Så ja, jag letar ännu efter en klockj*vel...

Puh, jag måste bara dela med mig av min köpa-apple-watch-på-ebay-följetong.

Jag vann en auktion på 42mm stainless med milanese loop för 900 dollar och betalade genast via paypal. Klockan skulle anlända till säljaren med första batch. Efter några dagars tystnad mailade jag honom och undrade över status, varvid han genast avblåste affären med hänvisning till att Apple hade cancellerat sedan han ändrat leveransadress till min istället för sin egen.

Jahapp sade jag, det var ju trist.

Dagen efter återkom han och sa att Apple cancellerat sin cancellering och nu skulle de skicka klockan ändå, fast till hans adress. Och han skulle cancellera återbetalningen till mig och fullfölja affären.

Jahapp sade jag, det var ju kul. Fast undrade samtidigt hur det skulle fortsätta då jag redan fått bekräftelse från paypal att pengarna var på väg tillbaka till mitt plastkort.

Två dagar senare meddelar han att han fått klockan och ber mig betala. Jag svarade att jag fått hans återbetalning och inte är intresserad då jag inte kan göra betalning via ebay längre. Betala honom direkt var inte av intresse.

I natt undrade han på nytt om jag var intresserad. Jag svarade återigen "nej" men han återkom ytterligare en gång och bad mig betala honom. Brevet löd "Do you want it, I just requested you pay from Paypal". Och samtidigt, ta-daaa!, så kom det plötsligt mail från Paypay att han just skickat 930 dollar till mig! Kollade kontot och mycket riktigt, nu ligger jag 930 dollar plus på att inte ha köpt en Apple Watch.

Kliar mig i huvudet och frågar hur han tänkte nu, och skriver för tredje gången att jag inte är intresserad längre. Svar kom bum, han hade försökt lägga en "request for payment" men gjort fel och betalat mig istället. Hoppla. Jag betalade tillbaka hans pengar och fick genast nytt mail där han tackar för återbetalning samt lägger till "Do you still want the watch?"...

#facepalm

Grattis SvD till dagens teknikchock:

Citat:

Enligt uppgifterna handlar det om klockans beröringsmotor, den komponent som känner av när någon rör vid handleden, som inte fungerar som det ska och som nu alltså måste åtgärdas.

Länk