Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
@ndreas

@ndreas

Medlem
  • Plats Borås
  • Registrerad 2003-06-22
  • Senast aktiv 2021-11-06
  • Antal inlägg 2244

Foruminlägg

De senaste inläggen @ndreas har skrivit i forumet.

Ursprungligen av CekariYH:

Samma visa varje år... folk beställer från telefonbolagen och sen får dom inte sina iPhone på den förväntade optimistiska leveransdagen... varje år...

Precis så är det och är det ngt jag lärt mig så beställer man direkt från Apple! Vill man ändå binda upp sig så kan man beställa på Media Markt och välja betala i butik! Dem har varje år haft senaste iPhone på releasedatum om man bokat! Då hinner man kolla abonnemang osv under tiden och binder telefonen i butik till det som passar en bäst.

Att sitta på förbokning hos en operatörs hemsida och först då får du se priserna, sedan skall man välja och lägga beställning innan du ens hunnit fundera bör beställningen va i hamn om du ens kommer få den på releasedag.

Ursprungligen av CekariYH:

Den har inte 6GB RAM, utan 4 GB, dessutom används RAM till att köra OS, appar etc och inte till att lagra bilder musik etc.

Så de var bara 4 i Pro Max? Tyckte jag läste att den skulle ha 6GB! Jaja det är ju en Pro vad förväntar man sig ?

Ursprungligen av zinned:

Säkert jag som inte hänger med här men vad är det som är gratis, menar du?

Nja syftar till priserna 16.195kr är väl lite i överkant till dyrt! Så gratis var mer ironi ?? Klart jag ska ha den men ser redan mer fram emot 12:an ?

Kan känna lite att att detta kanske är den iPhone jag inte känner ett jätte wow inför, får den på fredag och gick från XS Max! Haft alla iPhone sedan 2G så är verkligen inbiten Apple nörd men wow effekten blir mindre för varje år tyvärr!
Kan erkänna att man sneglat på Note och S10 många ggr om och önskat de vore iPhone design men man får hålla ut ett år till och se fram emot iPhone 12 istället och hoppas sorgekanterna blir ett minne blått samt öka upp upplösningen. Det blir lite fel med Pro i namnen när man har en 720p skärm men kan filma 4K 60fps. iPhone i mitt hjärta för alltid men med viss besvikelse ändå, tur de är gratis i alla fall ? det enda som är Pro idag, är priset tyvärr

Ursprungligen av N_Micke:

Är förbaskat sugen måste jag säga...inte för att det egentligen behövs från. XS men, vore ju trevligt med ännu bättre kamera som klarar mörkerbilder bättre. Det är ju faktiskt höst snart...Frågan hur lång väntetid det kommer bli om man beställer från butik nu.

Prylgalningen inom mig krigar nu med den ekonomiska delen...

Om du ångrar dig har jag en extra på Mediamarkt, som kommer finnas på fredag!
Grön 256 Pro Max ??

Ursprungligen av theplague:

Jag kommer köpa den, men tveksam om jag beställer eller köper över disk. Är så osäker på vilken färg, tycker de brukar se så annorlunda ut IRL. Nu med nya finishen tror jag att jag vill ta mig en titt om jag ska ha grön, grå eller guld.
Och, ska jag våga köra utan skal ?

Siktar dock på Pro Max.

Klart du skall köra utan skal eller.. köp bakstycke skydd från dbrand om du tröttnar på grön så kan du välja alla färger från dbrand, behåller känslan i telefonen utan massa feta plånbloksfodral osv. Har alltid kört dbrand skydd på mina.
Såg att de fanns även nu i Camo svart eller grönt

Någon mer än jag som kommer lägga beställning på nya iPhone idag ?

Blir en iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green såklart
Går från en gammal iPhone XS Max

Konstig statistik men alltid kul att läsa om sådanna paralleler
Kör nu en Clio IV 2016 Diesel som pendlarbil så den drar ju ner statistiken en del, dock står en Audi RS5-2019 på inköpslistan så då kanske man mer uppväger denna listan haha

Ursprungligen av BlackSmp:

För att den är snygg:)

Men titta på guld, det är också helt ok

Guld har jag haft också ? men den va snygg särskilt med svart milanese loop kombination! Nu har jag XS Max guld och är trött på guld igen

Är sugen på Titan klockan men tycker den liknar den billiga aluminium!! Rostfritt har man ju precis haft och var riktigt nöjd men de känns ju tråkigt att jag sålde min 4:a nyss och får en identisk därav lite roligare med Titan.. hmm!
Svårt val sedan är de ju INGEN ÅF som lagt ut titan bara de andra, så då måste jag spendera 10+ papp innan jag ens fått den, nej vill betala över disk

Ursprungligen av zinned:

@ndreas

Du har alltså en 65" i sovrummet...?

Dem blir små efter ett tag ?

Jag har 3 st Apple TV 4K men sedan bytet i sovrummet till senaste Samsung 65” tv så föredrar jag faktiskt den inbyggda Apple TV appen för filmer och Samsungs egna solar för Cmore mm bättre bild och flyt samt YT i 4K! Använder Apple TV mindre och mindre i alla fall där! Stora rummet däremot där jagvhsr Atmos ljud setup, där gör den nytta än så länge

Ursprungligen av Mariusz:

Nej, det är ingen stereo ljud på bara en HomePod

Men inte heller Monoljud för då skulle ju den låtit skit
Med alla högtalare som ändå finns i Homepod så urskiljer den ett stereospår och ger både bredd och vidd så de upplevs rymd i ljudet. Dvs Stereo men inte i den bemärkelsen som 2 st skulle ge.
Är sugen på köpa Homepod men har dedikerat Atmos setup med riktiga golvare osv för 200 papp, känns lite sådär att slänga ut det för sätta dit 2 homepods Men 1 st kan jag tänka mig i köket för lite musik

Ursprungligen av siestaman:

Köpte min andra nu i USA. Så i maj har man stereo ljud. Kul o prata engelska också med Siri.

Det är väl stereo ljud även på 1 st ??

Och där tog sagan slut om Apple
Eller så kanske det är bra att form före funktionalitet äntligen kan brytas, tunnare och tunnare mot högre värme fler adaptrar osv.
Den som lever får se!