Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
En svensk tiger
  • Plats Malmö
  • Sysselsättning Platschef på LAN-Master i Malmö. Rymd spel, rpg.
  • Registrerad 2002-07-10
  • Senast aktiv 2010-04-04
  • Antal inlägg 92

Foruminlägg

De senaste inläggen En svensk tiger har skrivit i forumet.

Jag kan se bilderna i förhandsvisning, överblicka i finder.
Jag har också svårt att tänka mig att det är Aperture efter som jag har installerat om programmet. Men jag har svårt också att tänka mig att bilderna är korrupta, när jag kan läsa dom med förhandsvisning, överblicka och med Pages.
Man kan tycka att dessa program använder samma decoder för att läsa bilderna. Men det är det tydligen inte. Jag kan dock läsa metadatat från bilderna i Aperture.

Jag kör 10.6.2 och systemet är uppgraderat till max.

Jag har använt samma kamera hela tiden och det är en Canon 50D. Jag funderar på om någon systemuppdatering för Apple pro applikationerna kan vara boven i dramat, i och med att det inte spelar någon roll att jag kastar bort alla filer för Aperature och installerat om det. Men det konstiga är att systemet klara av att visa filerna utan problem.

Helt plötsligt vill inte Aperature 2 inte läsa mina bilder i CR2 format. Jag kan titta på bilderna i förhandsvisning och med överblick om jag tittar på bilden i Finder.
Jag har reparerat databasen, kastat plist filen för Aperature. Till och med kört som en annan användare utan att jag kan titta på CR2 bilderna. Någon som har en idé om vad det kan vara för fel?

Är det till mobil eller fasttelefon?

Jag kör med certifikat och jag tycker det är bra. Men jag kan tänka mig att man både kör med hängsel och livrem. certifikat och dosa. Sedan så skall systemet följa standarder så att man inte är låst vid några specifika webläsare. Jag håller med Snooze om en bättre dosa behövs. Skraplotter är värdelöst, det ser man bara på alla Nordea mail. En annan sak med dosorna är att dom skall kunna synka klockan så att fönstret för varje kod blir så kort som möjligt.

Föresten jag har sätt folk ha öl, vin och vatten i sinna maskiner. Men det här var första gången jag har sätt att någon har fått olivolja. Kör du mat recept i din maskin?

Du kan använda fönsterputs, det är inga problem. Jag brukar spruta det på min skärm och sedan ta en mjuktrasa och torka av den innan vätskan har runnit ner i datorn.

Är det någon som har testat att köra nätverket över det lokala elnätet i lägenheten/villan?

Vi fick in en adapter för service som betede sig nästa likadant på en PB. Det var fel på adaptern.

Nu skulle jag tro att Media företagen inte direkt går in i butiken och handlar. Medans småföretagarna gör det. Det är väldigt många småföretag i media branchen som sitter på söder. Sedan så tycker jag att city inte är så bra. Tar man området runt Sergelstorg så kan man tycka att det borde vara optimalt. Men genomströmningen är så hög att dom flesta missar dom små butikerna, om det inte är så att dom har en spcifik butik som mål. Som en del kommer ihåg så låg det en Apple återförsäljare mitt emot Åhlens city. Deras problem var just att tempot hos folk var så högt att dom flesta missade butiken, så den var ganska tom hela tiden. Skulle det finnas en plats där man skulle kunna skapa ett spektakulärt riktmärke som t.ex glaskuben i New York, så skulle folk se den. Men det finns inte några sådana ytor i Stockholm city, och då drunknar butiken bland alla andra butiker. Tror jag i alla fall.

Man får spara en maskin så att man med säkerhet kan läsa informationen om 20+ år.

Och varför skulle man vilja komma ut på nätet med Windows

Synd. Då är jag upptagen hela veckan. Och veckan efter så åker jag till den kungliga hufvudstaden.

Om du har performance cache på så stäng av den om du inte behöver den. Jag körde SSL några timmar med performance cache och då fungerade inte sidorna. Då fick jag samma portnummer och det har med performance cachen att göra.

Jag försökte att kopiera mina adresser som vcards och flytta över dom med Bluetooth, men P990i känner igen vcard filerna, men tycker bara att filerna är trasiga. Flyttar jag över telefonboken från min gamla T68 så går det bra.