Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
artistfinder

artistfinder

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2001-05-08
  • Senast aktiv 2019-12-08
  • Antal inlägg 219

Foruminlägg

De senaste inläggen artistfinder har skrivit i forumet.

Grattis Martin och alla andra trogna supporters. Jag kan bara fantisera om hur många timmar ni har lagt ned på detta forum och det är roligt att läsa att Martin har fått ut något av detta arbete. Själv har det alltid varit den självklara platsen för att reda ut saker som har med macen att göra. Många av svaren jag har fått och hittat är helt unika och hade inte kunnat hittats på annat sätt än genom detta forum. Summan av intelligensen är större än summan av medlemmar!
Jag minns då Martin satt på Macspecialisten på östermalm och körde så det rykte. Dit kunde man alltid komma och snacka och kanske beställa en powermac direkt från USA. PÅ den tiden fanns det inga trovärdiga macbutiker i stan utan man var hänvisad till ONOFF mm vilket var en mardröm. Jag kan summera det hela med att Martin var med att se till att jag stannade kvar i macvärlden och detta har förändrat mitt liv.

medlem nr 18.

Tack!

Senast redigerat 2011-05-06 16:18

Är det någon som har lyckats se hyrda filmer från itunes nerladdade via ipad på en TV?

Ja sorry glömde att skriva att det var när du gör böcker och den text som finns där.

Hur vänster, högerjustera och centrera texten i iPhoto. Borde inte vara svårt men kan ej hitta lösning för detta lilla delikata problem.
Tack för alla svar.

Chattade just med MobileMe support och ställde just denna fråga. Svaret var att om du synkar via molnet (mobileMe) så gäller allt eller inget...

Det är verkligen märkligt att inte Microsoft kan någon gång i bräschen för någonting. De tar efter ALLT från mac fast förstås på ett sämre sätt. Butikinredning är ju nästan precis så som det såg ut för något år sedan i en macbutik... Att de inte har större stolthet än att alltid ta efter andra?
Men det är klart att detta är ännu ett bevis att Apple is the way!

Stämmer rätt väl även på mig! Den kalla statistiken avslöjar en...

Samtidigt är det en ära att få vara del av något så stort som 99.se. Jag minns när Martin B. tipsade om 99mac och jag gick med. Då var det kanske 50-100 medlemmar. Sedan dess har jag alltid fått svar på alla frågor jag haft i ämnet mac. Jag säger bara tack till er alla veteraner som har bidragit till detta!

Mvh Artistfinder.

Enligt telia kommer jag inte att kunna synka mina skickade mail på Iphone med min egen dator då jag måste skicka via deras SMTP-server.

"De mail du skickar från din iphone går ej att få upp i outlook etc. eftersom de använder sig av olika servrar, ett exempel är att mail du raderar på din telefon ligger kvar i den vanliga inkorgen på daton. Så tyvärr är det en omöjlighet på alla telefoner i dagsläget...

Nathalie Drambo , Telia Butik Humlegårdsgatan"

Hur har ni löst detta?

Jamen om jag inte har tillgång till servern?

Tack för svar.
Kan jag komma åt mina mail offline? dvs redan skickade eller mottagna.

Jag har idag ett pop-konto mail men funderar på att byta till IMAP pga min IPhone.
Anledningen är att jag vill att skickade mail från Iphone även skall synas på min dator. Nu skulle jag vilja höra om någon har erfarenheter från det och vilka för/nackdelar som finns.
Tacksam för alla svar.

Håller på att göra en mycket enkel hemsida med enbart 4 undersidor.

Vill ha en navbar med textlänkar som fungera med mouse-over funktion.

Det hela funkar, men jag skulle dessutom vilja att på den sida man är på så är den textlänken framträdande genom en annan färgton så att man vet var man är.

se sidan här: http://www.karlholm.com/nyahemsidan.html

Skall man använda giffar istället?

Använder dreamweaver 8.

tacksam för input.

Har fått en tydlig rödare ton och mer kontrast i bilderna sedan jag bytte till iPhoto 7. Känns lite onaturligt. Böckerna som jag har tryckt efter bytet till nya iPhoto blir "färgade" av denna förändring. Fler som har märkt det? Kan man göra något åt det.

Ursprungligen av skellefteroger:

artistfinder:
Min Textmeddelandefunktionen funkar mkt bra, både när iPhonen är helt avstängd och när jag låter bli att svara. Nästan omedelbart efter påslagning kommer messet om telesvar. Jag använder Telia.

Har du gjort några speciella inställningar för att kuna styra detta. Hittar själv inga sådan funktioner; antalet ringsignaler innan svararen går på... Utan det ända som finns är ju under Settings-Phone. Call forwarding och call waiting.

Någon annan som får detta att funka under tele2/comviq?

Efter snart en vecka med telefonen är jag helt lyrisk! Livet har blivit så mycket roligare...

Men... Textmeddelandefunktionen funkar inte siom den skall. Har jag telefonen avstängt och någon skickar ett textmeddelande får jag inte detta meddelande när jag sedan sätter på telefonen. Samma sak är det när någon lämnar meddelande på min telesvar, så får jag inget textmeddelande om att "det finns ett meddelande till dig...". Har tele2 Comviq som operatör.

Någon annan med samma problem? Eller någon som har samma operatör som får det att funka?