Hallå där,

Jag har en MacBook Pro i mitten av 2012. För några månader sedan installerade jag en helt ny SSD Samsung och uppgraderade till 8 GB RAM. Sedan dess har allt varit peachy. Snabba hastigheter, gick smidigt ..

För några dagar sedan fick jag ett meddelande från App Store för att uppgradera till Catalina 10.16.4, så det gjorde jag! (Tidigare körde jag 10.12.6 Sierra - jag var glad att uppgradera så att jag äntligen kunde ladda ner Logic Pro och andra appar som kräver 10.13+)

När Catalina hade installerats var allt bra! Fram till två dagar senare började jag uppleva EXTREMT långsamma hastigheter. Allt jag klickade på gav mig det snurrande färghjulet tills det så småningom startade om igen på skärmen med användarnamn / lösenord och ibland skulle starta om helt.

Jag slutade med att radera min skiva och installerade om MacOS via Command R / Recovery. Det sätter Catalina automatiskt på igen, och samma sak hände. Snabba hastigheter och tillbaka till det normala i 2 dagar, sedan bom - långsamt & startar om.

Vad gjorde jag fel här? Varför säger Apple att min Mac kan stödja Catalina men kraschar sedan? Kan jag nedgradera till något annat som inte ger mig dessa problem? Några bra videor om vad som krävs för att göra det? Vid denna tidpunkt skulle jag bara vilja gå tillbaka till Sierra 10.12.6 .. Ugh.

Tack för hjälpen.

---
Tråden låst. Återkommande spam. Spamlänkar bortredigerade. Men det får stå kvar då svaren kan hjälpa. /Moderator

Senast redigerat 2020-08-14 10:37