Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Abbeonline

Abbeonline

Avstängd
  • Namn Anders Hansson
  • Registrerad 2019-01-15
  • Senast aktiv 2019-02-16
  • Antal inlägg 5

Foruminlägg

De senaste inläggen Abbeonline har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av ekloev:

Jag avslutade nyss HBO för att det för femtioelfte gången i ordningen är så uselt tekniskt att jag inte kan eller vill fortsätta använda den, trots att det finns serier jag verkligen vill se där. Kommer nog koppa på Prime Video igen faktiskt.

För mig är skulle Netflix prishöjning inte vara ett problem. Jag betalar för Netflix (139 kr/månad), Youtube Premium (119 kr/månad) och då 60 kr/månad för Prime Video om jag signar det. Det blir totalt 318 kr/månad, vilket hade kostat mig betydligt mer om jag skulle ha ett traditionellt tv-paket. Och då skulle jag få ett bestämt utbud av kanaler vars innehåll är betydligt sämre än jag får med de här tjänsterna. Bara Youtube Premium i sig är värt den här kostnaden för mig, och med Netflix och Prime Video får jag tillgång till mycket mer bra innehåll än jag någonsin kommer kunna ta del av.

Inte heller en stor fan av HBO tekniska lösning men behåller det till Game of Thrones är klart

Ursprungligen av lbywallin:

Jag har iPhoneX och min fru 8. Vi promenerar mycket tillsammans. Men med skilda resultat både i stegantal, jag färre än hon. och kilometeravstånd, jag kortare än hon. Skilda stegantal kanske jag kan förstå då jag är längre och tar längre steg men varför skilda kilometer. Går det att kalibrerar så vi får samma antal kilometer?
/lbywallin

Tror inte det går att kalibrera. Kan tipsa om Runkeeper som gratisapp för att mäta längd på promenader.

Ursprungligen av Mackan1984:

https://9to5mac.com/2019/01/15/netflix-price-...

”Reported by CNBC, today’s news is that the same plans will now go from $10.99 to $12.99 and $13.99 to $15.99. That’s a roughly 18% jump for the middle tier plan, and a 14% hike for the premium plan.”

Gäller bara amerikanska marknaden. Förhoppningsvis ingen höjning inom snar framtid i Sverige.

1