Ursprungligen av kim_sv:

Har ett behov av en app till min iPad, tyvärr finner jag inget som motsvarar mina krav. Hoppas ni kan hjälpa mig.

Jag har en iPad 2 WiFi 16 GB. Den är tyvärr inte så stor om man vill ha med sig många filmer/tv-serier i bra kvalitet. Därför skulle jag vilja kunna byta ut mitt material i iPaden över internet. Tänk Spotify med offline-spellistor, möter Dropbox med "favorit/offline" och Plex.

Ponera att jag ska resa flera dagar och att jag över natten har tillgång till WiFi på hotellet. Tittar slut på materialet under dagen, vill byta ut det till dagen efter. Vore helt perfekt att då kunna starta en app (förslagsvis samma app som sedan ska spela upp filmen) och ändra vilka filmer jag har sparat offline till några andra. Nedladdningen av dessa från min NAS/dator/Plex Media Server/Air Video Server kan då ske över natten. På morgonen efter sitter jag åter på flyget/tåget utan internet, men med nytt fräscht material i iPaden.

Någon som vet av en app som klarar detta? Annars, utveckla en så köper jag den direkt.

PS. Kom på nu att Dropbox skulle kunna funka men då måste man först ladda upp materialet till Dropbox och det är långt ifrån en snabb enkel lösning. Dessutom har de nog begränsningar på både mängd och storlek...

//Kim

Har också undrat över detta. Försöker mig nog på Dropbox inför morgondagens flygresa.