Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Misterhansson

Misterhansson

Medlem
  • Namn Fredrik Hansson
  • Registrerad 2016-08-19
  • Senast aktiv 2017-08-26
  • Antal inlägg 5

Foruminlägg

De senaste inläggen Misterhansson har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av Json_81:

Testa den med en annan förstärkare om du kan, eller direkt i TV'n.

Testat den direkt i tv. Då funkar ljudet som det ska. Har nu testat kopplat i min NUC och det verkar bli samma där. Knäpper till i min vsx-422 och ljudet försvinner i 3 sek. Olika ingångar och olika kablar. Kan det vara förstärkaren som är slut? Har försökt återställt förstärkaren till fabriksinställningarna utan resultat.

Ursprungligen av Json_81:

Bytt ingång på den och någon annan enhet?

Japp det är testat oxå.

Ursprungligen av barbapappa_86:

Kabeln?

Utbytt.

Helt plötsligt har min Apple TV4 börjat krångla. Kör den inkopplad i min pioneer 422 och häromdagen började den droppa ljudet var 20 sekund typ. Alla andra enheter på förstärkaren funkar utan problem. Har gjort fabriksåterställning av ATV men problemet kvarstår. Nån som kan komma med tips på vad felet kan vara?

Grabben har tappat sin 5s och krossat glaset rejält. Sitter och letar på webben efter ett vettigt ställe att beställa ifrån. Fixar bytet själv men frågan till er är om ni har nåt förslag på ställe att beställa ifrån och vad sjutton är skillnad på att köpa "glas med lcddisplay och touch" för 349:- och "glas med lcddisplay och digitizer" som går lös på typ 599kr. Men den billiga måste man lossa allt då tro. Eller räcker det med den?

1