Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
gunnarberg

gunnarberg

Medlem
  • Namn Gunnar Berg
  • Registrerad 2015-04-20
  • Senast aktiv 2015-09-19
  • Antal inlägg 6

Foruminlägg

De senaste inläggen gunnarberg har skrivit i forumet.

1

Har användt Spotify i många år men måste säga att jag gillar Apple Music mer för varje dag som går. Blir ett svårt val när testperioden är över för hjärtat säger Spotify...

Ursprungligen av Redaktionen:

Eddy Cue säger sig vara mycket nöjd med den nya musiktjänsten Apple Music, men många utmaningar återstår.

Läs hela artikeln här

Ursprungligen av zinned:

Eller så lär man sig hur det fungerar och sedan är det inte alls märkligt.

Jag har själv inte någon som helst dålig erfarenhet av AM, allt fungerar perfekt för ändamålet.

Fungerar till 100% hos mig och har gjort sedan dag ett.

Har hårdtestat "lägg till i en spellista..." och nu verkar funktionen betydligt stabilare. Men dom senaste dagarna har man fått info om att låten är tillagd men ibland har låtarna lagts till i vald spellista och ibland inte. Om det inte är en bugg vet jag inte vad en bugg är?

Ursprungligen av Megolon:

Inte en chans att det floppar.

Apple kommer absolut att lösa "barnsjukdomarna" men på något vis känns det som att dom hade lite för bråttom all släppa tjänsten live. Har ju hänt tidigare, tex kartor, me.com etc...

Ännu så länge håller Apple Music långt ifrån "Apple standard". Jag har de senaste åren varit grymt nöjd med Spotify men var väldigt sugen på att testa AM. Som flera av er skriver att en så grundläggande funktion som lägga till låtar i spellistor lever sitt eget liv är inget annat en pinsamt. Buggar finns det gott om tex så har jag vid flera tillfällen upplevt att när man spelar en ny låt så är ljudnivån väldigt låg men om man "drar" fram till mitten på liten så är ljudet högt!!! Sedan så gillar jag det grafiska gränssnittet men på något vis känns det som att det flyter på bättre i Spotify.

Nä Apple får nog använda en del av sin enorma Kassa och värva över en del vassa utvecklare från Spotify.

Som tur är så tar det bara några minuter att aktivera Premium på Spotify igen...

Ursprungligen av Redaktionen:

Bloggaren Jim Dalrymple brukar gilla Apples produkter, men har inte haft någon bra upplevelse av den nya musiktjänsten Apple Music.

Läs hela artikeln här

Jag delar flera personers syn på Office, för alla som jobbar i stora organisationer så vill jag nog med en dåres envishet hävda att Office (och framför allt Excel o Word) är "industristandard. För min del var det stora volymer med bla rapporter som till stor del som byggdes i Excel och skulle sedan skickas tillbaka ifyllda. Vissa var ganska enkla och skulle teoretiskt kunna göras i ett annat program men många var stora komplexa arbetsböcker. När 100 tals ibland 1000 tals personer är mottagare och avsändare måste det bara fungera.

Enkelt sammanfattat tror jag (som flera har skrivit) att om man har "enklare krav" så fungerar Pages och Numbers säkert alldeles utmärkt. Men om man har stora krav och tex verkar i en större organisation antingen som anställd eller konsult så är det Office som gäller.

Jag tycker detta är intressant så jag skall ändå lägga lite tid på Pages och Numbers för att se vad programmen kan ge, testar även den kommande Office versionen för Mac som har ett riktigt skönt gränssnitt.

Hej

Jag är en gammal Word, Excel räv som länge har kollat in Pages och Numbers. Tidigare jobbade jag med riktigt tunga funktioner i Excel med stora kalkylberäkningar samt hantera och matcha stora databaser.

Det jag gillar med Pages och Numbers är integrationen med alla enheter (även office börjar bli bra här men upplever Pages och Numbers som smidigare vilket inte är så konstigt).

Har bara jobbat sporadiskt i Pages och Numbers men eftersom Apple har ett annat tänk/upplägg så är det ett litet annat upplägg jämförbart med andra "Office kopior".

Sedan kan man ju fundera om Apple kommer fortsätta utveckla Pages och Numbers om Office blir bättre och bättre på OS X och iOS plattformarna?

Tar gärna emot kommentarer från er som jobbar mycket i Pages och Numbers.

Varför funderar jag då på att eventuellt Pages och Numbers? Jo Apples produkter ligger mig varmt om hjärtat...

1