Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Jojjemannens

Jojjemannens

Medlem
  • Namn Johan
  • Registrerad 2014-10-03
  • Senast aktiv 2016-04-29
  • Antal inlägg 14

Foruminlägg

De senaste inläggen Jojjemannens har skrivit i forumet.

1

Testade en annan ijpöne o den funka som den skulle, så gjorde en återställning av min egen o nu funkar det som vanligt.
Tack för tipsen!

Ursprungligen av barbapappa_86:

Testa att återställa din router och säkerställ att du har bra kvalité på ditt wifi. Har du ändå problem så skulle det vara bra att veta om en annan iPhone också har samma problem. Om inte, då skulle du kunna testa att återställa din iPhone.

Det lustiga är att det börja med 9.3.1. Ska testa med en annan enhet om de funkar. Annars är allt tiptopp va de gäller signal mm på mitt nätverk.

Återkommer med resultat.

Glömde skriva vad ja skulle skicka till..
Antingen en atv3 eller 4a. Allt har fått en reboot ja, och allt i hemmet är på samma nätverk.

Och låta vara BT på absolut, men jag ska inte behöva ha den på för att kunna skicka signalen via airplay i sådana fall fallerar hela airplay konceptet..

Har en 6S Plus och har inte använt airplay på ett tag, men nu med 9.3.1 så måste jag köra på blåtand för att själva airplay ikonen skall dyka upp och även då så tar det en evighet "känns så, men några sekunder kan vara avgörande på en bra beat" innan man kan streama.

Har sökt runt lite överallt på internätet men inte lyckats hitta varken hjälp eller andra med samma problem. Vad är det jag missar, och vad behöver jag göra?

/ Jojjeman

Brukar vara så när en uppdatering gjorts så man skall veta att den är uppdaterad.

Ursprungligen av panther:

@jojjemannens Läste det någonstans också. Supportkillen ville mest testa en massa tjafs som jag redan prövat, får väl ringa upp igen när det blir en paus och hoppas på en intelligentare support den här gången.

Första killen ja prata med försökte också få det till mitt fel, så jag blev lack o sa nått dumt o la på. Sansade mig o ringde tillbaka några dagar senare o fick snacka med en vettigare som visste vad det gällde direkt när jag förklarade att jag varken var tappad eller nybörjare och att det var Deras fel/problem. 2 minuter senare kunde jag både logga in och messa. Så bara stå på dig!

Jag hade samma problem för ett tag sedan, det Ni får göra är att ringa apple supporten så nollar dem kontot och sen funkar det igen. Det ni måste påpeka är att ert konto hamnat i en loop, för det verkar som vissa på supporten tror det är ett hårdvarufel vilket det inte är, utan nått som loopar just hos apple och iMessage/facetime.

Samma som innan här iaf.

Fick idag luren utbytt och det är absolut ingen skillnad vad det gäller täckningen iaf. Men jag har inte fått no service än, så nått plus är där ju.
Wifi´t kan kan jag inte svara på just nu och imorgon är det jag som fixar mig några kontantkort och testar andra operatörer.

Ursprungligen av zinned:

Bra, bara ring ner dem så mycket som möjligt så att de fattar att det måste lösas.

Trist att din telefon redan släpper in damm. Det har nog inte hänt mig sedan 3Gs.

Jag kan iaf inte ringa när jag har no service, än mindre surfa.

Prata precis med nån gråtfärdig norrlänning, och de visste att de hade problem med 4G. Hon hänvisade mig till att göra en felanmälan via hemsidan, kontrade med att en hemsida ger mig inte svar på tal. Så hon antecknade allt och skulle få en tekniker att kolla på det imorgon och återkomma till mig. Men såklart var första svaret att det måste vara fel på din mobil, jamen tjena kollar ni eran Facebook, hälften av inläggen där handlar ju om total saknad av 3G/4G. Får se var detta slutar, blir kanske att dumpa Telia efter snart 2v och testa någon annan istället.

Har inte kommit in, men det ligger där i mellan och jag vill helst inte börja rota med en nål eller så. Sen att man jobbar i byggbranschen ska ju inte spela någon roll då detta är första luren det har hänt på sen som du sa 3g´n eller 3gsén.

@zinned Ville inte citera hela ditt inlägg. Ja det verkar tragiskt att man går från en operatör med "hyfsad hastighet" till en med totalt värdelös sådan. Tror min lur har varit mer på no service idag än den varit på, och när det väl varit på så har jag mest legat på E eller som max 3g någon gång då o då.
Men du får hålla oss uppdaterade, så skall jag också ta o ringa o klaga så ofta jag kan till Felia.

Tänkte ge det ett försök på Apple Store "det var en autocorrect innan" de måste ändå sära den för att få bort skiten som samlats mellan display och metal ramen och detta bara på en och en halv vecka.

Ursprungligen av zinned:

Jag vill inte jinxa något men än så länge ser det faktiskt ut som så. Den connectar i stort sett överallt och till och med i delar av lägenheten har jag 4G.

Hoppas verkligen att det var luren.

Edit: En sak med nya luren har jag glömt att berätta. Jag har valt att inte uppdatera till iOS 8.0.2 på den utan kör vidare på 8.0. Jag är inte helt säker på att 8.0.2 inte strulade till något också.

Hur har det gått? Lite nyfiken då jag tänkte besöka App Store imorgon o se vad dem har att säga trots att min är inköpt på Telia.

Jag börjar också undra om det inte är Telia som har någon störning i centrala Malmö. Är just nu i husie för andra dagen i rad. Med full täckning och 4g och riktig hastighet på speedtest.
Så fort jag kom till Värnhem igår så dök staplarna ner och endast 3G varvat mer 4G och riktigt taskig hastighet.

Har precis samma problem dock så satte mitt Telia abonnemang igång idag så kan inte svara på hur det varit innan, men med Tele2 som jag bytte från hade jag iaf 4g.

Jag kan även ringa valfritt samtal o lägga på efter 3-5 sekunder. För att sedan se hur den tappar täckning helt till no service och någon gång har den inte ens kommit tillbaka utan då har jag fått köra flightmode o sen tillbaka för att den skall få täckning. Bor också i Malmö om det nu skulle gälla nått hos Telia här nere.

1