Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
zehel03

zehel03

Medlem
  • Namn W
  • Registrerad 2014-04-15
  • Senast aktiv 2014-08-23
  • Antal inlägg 3

Foruminlägg

De senaste inläggen zehel03 har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av Jesper Ohlsson:

Ni båda använder ordet attackerad. En aning överdrivet, kanske. Ni ska kanske observera smileyn som Megasen lade efter meningen om fanboys, och inte ta det på så blodigt allvar.

Dessutom så är jag helt säker på att ni känner till Apple/Samsung-rättegången, och gör man det så är poängen med artikeln ganska uppenbar - vilket gör era ifrågasättanden av artikeln ganska onödiga.

Och om man nu ändå kommer med sådana utmanande ifrågasättanden som ni gjorde, så får man kanske vara beredd på att få lite av samma medicin tillbaka.

Ursprungligen av Emil Å:

Vore det inte lite intressant att återvända till sakfrågan istället för att debattera vem som är och inte är fanboy?

Jag tycker egentligen inte det är speciellt konstigt. Google satte upp riktlinjer baserade på hur marknaden såg ut just då, vilket inte innefattade pekskärmar. När läget ändrades valde de att anpassa systemet.

Exakt! Marknaden ändras hela tiden, även så gäller företagen. Så det är inte så konstigt... ska man ta upp att de "härmat" touch-funktioner kan man lika bra dra upp alla möjliga funktioner som de inte hade och vice versa. Bevis på hur brutet patentsystemet är idag.

Senast redigerat 2014-04-15 11:16
Ursprungligen av Megasen:

Detta finns även att läsa på bl.a. CNET, BGR och The Guardian. Har de också nyhetstorka? Eller är det helt enkelt en intressant uppgift från rättegången mellan Apple och Samsung?!

Förstår om det kan upplevas provocerande och jobbigt för Android-fanboys... Ni får trösta er med att Samsung säljer smartphones som aldrig förr och att man alltid är ärlig med försäljningssiffror.

Jahapp, attackerad av ett troll vid första anblicken, då vet man vad man ska förvänta sig av detta forumet... Ser det ut som jag skrev något om Android? och jag har aldrig ägt en Samsung, lär heller aldrig göra det.

Ursprungligen av Allexz:

Jag kan inte vara den enda som ställer mig frågande...

Så vad egentligen är poängen med artikeln?

Bra fråga, nyhetstorka kanske?

1