Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Whovally

Whovally

Medlem
  • Namn Nicke Mann
  • Registrerad 2014-03-20
  • Senast aktiv 2017-07-13
  • Antal inlägg 9

Foruminlägg

De senaste inläggen Whovally har skrivit i forumet.

1

Förlåt. iOS ska det vara. Ringsignal och sms.

Hej.
Är den som vet om det finns en app som man enkelt kan ändra ljudsignaler med? Jag vill ha en på jobbet och en annan på min lediga tid och gärna där man kan ställa in tider så att den ändrar sej själv? Nokia hade in gång i tiden den funktionen och jag saknar den. Jag har letat, men går bet.
Tack på förhand.

Det var inte samma ipnr. Jag höll på att fipla med ipnr och fick till det, men jag vet inte hur, men nu funkar det. Tack för hjälpen!

Japp, både på ATV3 och IPaden.

Efter uppdatering av min IPad 3 så försvann Airplaysymbolen och har även upptäckt att den är borta på min IPhone 4S. Den försvann i och med att jag uppdaterade min IPad. Jag har startat om min ATV3, routern osv. men det fungerar ändå inte, men i helgen ska jag göra en fabriksåterställning av ATV via ITunes.

Nån som har några förslag vad det kan bero på? Jag tycker att mina Appleprodukter har tappat stabilitet sedan IOS8!

Senast redigerat 2015-02-06 23:58
Ursprungligen av lappen71:

Faktum kvarstår har du samma Apple-id på bägge telefonerna och kontakter påslaget ska det sänkas mellan telefonerna.

Jag gjorde som du sa man jag fick inte över alla kontakter? Så jag loggade in på ICloud och där fanns inte heller alla, så jag redigerade kontakterna där och sen funkade det

Tack för hjälpen !

Ursprungligen av lappen71:

Du säger att det inte går att dela kontakter genom sms längre men frågan är hur du gör det och vad som händer när du försöker?
För på en iPhone 5 med iOS7.1 går det fortfarande.

Det gick med några stycken, men jag undrar om min mobil börjar ge upp, den blev lite seg och ljudet blev sämre efter sista uppdateringen.

Jag tänkte börja använda min jobbmobil privat och då jag har olika kontakter på telefonerna, så vill jag få över alla till en mobil. Problemet är att när jag fick jobbmobilen, så la jag in samma Apple-id på min jobbmobil som på min privata.

Så finns det nått sätt, utan att behöva "handknappa" över kontakterna? Jag har provat att skick via sms, men det funkar inte längre?!

Mvh. Nicke

1