Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
la_chilindrina
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2012-08-11
  • Senast aktiv 2012-12-13
  • Antal inlägg 7

Foruminlägg

De senaste inläggen la_chilindrina har skrivit i forumet.

1

och på supporten visste de inte heller...

fungerar inte heller
Glömde skriva att jag behöver det för det engelska tangentbordet också...

Hej,

Eftersom det inte finns speciella knappar på Mac Book Pro för HOME och END kollade jag runt på nätet. Det jag läste var att fn+vänster pil respektive höger pil skulle fylla dessa funktioner. Men det fungerar ändå inte. Behöver jag ändra något i någon inställning någonstans för att det ska funka? eller är jag heltenkelt felinformerad? (Jag behöver dessa knappar som kortkommandon i AE)

Håller tummarna att någon vet!

Tack alla kunniga som delar med sig av sitt vetande!! Nu ar Samsungen bestalld och min mac kommer nog bli jatte glad

Aha. Da tanker jag att den ladan (samt en sladd och back-up program) for 600 spann har jag ju inte mycket nytta av nar den gamla disken anda ar paj..!?

Ursprungligen av kenjon:

Se inlägg #3, där står det att det kommer att funka. Men inget i datorvärlden är 100 % säkert, så visst KAN du få problem.... men borde inte få det.

Tack for svar!

Det ar sa jag ocksa forstod det inlagget och rekomendationen, det ar de som sedan foljer i andra inlagg dar man talar om SATA2 och SATA3 som gor mig forvirrad. Jag som inte har koll pa vad SATA ar, gor och hur den jobbar etc blev da tveksam till om jag forsatt ratt eftersom min dator lar ha SATA2 och samsung SSD:n SATA3...

En annan undran som kommer fran snaljapen innom mig:
Om jag later en serviceverksad byta harddisken, bor jag da kopa den med installations kittet for laptop, eller racker det med sjalva disken?

Jag tillhor den har kategorin med oinsatta som nu maste fatta ett beslut om vad jag gor med min dator efter att harddisken kvaddat i samband med att cykeln valte... Jag ar dessutom inte i Sverige. Jag har en MBP fran tidigt 2009 (320GB). Jag undrar om jag forstatt ratt att jag kan skaffa en SSD, Samsung 830 Series pa 512GB? Sa vitt jag forstar av informationen har sa ar min dator SATA2 men SSDn ar SATA3. Skapar det problem? Jag tankte lata servicestallet som undersokt min dator (apple certifierat) insatalera den. De har lovat att forsoka radda over innehallet pa den gamla disken i samband med installationen, darfor later jag garna dem gora sjalva installationen, men de kan inte sjalva skaffa fram en disk runt 500 GB som funkar... Nedan en lank till disken jag tankte kopa. Tacksam for hjalp!!

(Samsung 830 Series MZ-7PC512D 512GB)

[FONT="Arial"][/FONT]

1