Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
kafferast

kafferast

Medlem
  • Registrerad 2012-03-24
  • Senast aktiv 2021-11-09
  • Antal inlägg 361

Foruminlägg

De senaste inläggen kafferast har skrivit i forumet.

Jag hör vad du säger. Men att skippa årets iPhone…inte aktuellt… Den pryl/enhet jag använder mest av allt ska alltid vara den bästa versionen?

Jag vill ha Max för att det ska bli någon som helst "kännbar" skillnad mot 12 Pro. Men jag har också gått igenom 3 st Plus/Max innan och alltid kommit tillbaka till den mindre versionen. Lutar åt Max i år, så jag kan göra samma misstag för 4:e gången...

Ursprungligen av xms67:

Jag beställde ett fyrpack AirTag en Apple sadelbrun läderhållare och en Belkin. Jag vet inte riktigt av jag ska ha dem till. Men två till respektive bilnyckel som jag brukar förlägga i huset, en i sonens rygga(öven om jag kan ha lite koll via hans telefon) om det fungerar. Den sista får vi se... De två till bilnycklarna känns vettiga, med övriga för jag som sagt se om jag hittar någon användning till.

En sak som avgör användningen är om man kan acceptera att en Tag följer dig för alltid. Annars blir det ju hopplöst för sonen.

Läste på apples sajt igår att man kan tillfälligt eller för alltid stänga av funktionen för att "en okänd AirTag" följer med dig, så länge man ingår i samma iCloud familj.

Moft Magsafe wallet/stand. Schysst funktionalitet jämfört med Apples egna variant. Ok kvalitetskänsla men Apples är strået vassare just vad det gäller känslan på själva materialet.

Fick ett exemplar av jobbet i fredags. Hade planerat att AirPods Max skulle bli mina första Over Ear men dessa överraskade positivt. Parkopplade till både jobbdatorn och min iPhone samtidigt, vilket är ett plus. Också speciellt framtagna (min modell, finns tydligen två olika?) för Microsoft Teams vilket man använder mer än sin bil nu för tiden...

Gillar designen och väskan som medföljer och det faktum att det är USB-C. NC funkar men upplevde ingen dramatisk skillnad mot AirPods Pro. Ska bli intressant att nyttja dessa närmsta veckorna.

Efter år av känna mig instängd kom jag äntligen ut ur garderoben....
Före

Efter

Ursprungligen av MatsOlov:

Behövs det verkligen att taga sina barn i Sverige? Känns lite Sydamerika över det. Eller är ni ofantligt rika så kidnappning är ett reellt hot?

Haha. Absolut inte, men å andra sidan, behövs det hemförsäkring, larm till huset/bilen, brandvarnare osv? Troligtvis inte, men jävligt avgörande när det väl krävs och ibland ett pris värt att betala för lite sinnesro...

Just AirTaigs har jag väntat länge på nu sen det först skrevs om det. Tänker först och främst dubbla upp säkerheten på min 8-åring hemma (som idag har "Hitta"-funktionen på sin iPhone aktiverad) med någon smart lösning (armband eller helst något mer dolt) med att fästa en AirTag intill kroppen. Sedan är en givet i jobbväskan och en på nycklarna. Tror, naturligtvis beroende på pris, att AirTags försäljning kommer vara ganska så begränsad till en början men likt Apple Watch och "word of mouth" kommer öka markant inom en tvåårsperiod. Speciellt när PR-avdelningen spinner hårt på "Kvinna hittade förlorad katt tack vare..." osv.

Väntar spänt på dessa?

Senast redigerat 2021-01-06 19:27
Ursprungligen av Choke55:

Köpte min från fnac fick betala € 114,99 inclusive frakt. Lite knepigt med franskan men det gick bra med Google hjälp.
Kanske ska testa med apple.de - för det blir minst en till.

Har en order därifrån också. Kommer i början av nästa år. Men skönt att höra att det verkade fungera bra för dig.

Magsafe Duo och strömadapter (...) i väntan och längtan om att få börja resa igen. Tills dess ligger den nog bara i väskan.

Ursprungligen av zinned:

Nej, Apple levererar endast inom varje butiks landsgränser. Du får från Tyskland använda en forward, jag använde mailboxde.com.

Vad fick du betala för den tjänsten?

Ursprungligen av omartint:

Har funderat på att skaffa en Secrid Wallet. Är du nöjd med din, och vilken version har du?

Supernöjd, har testat mig fram och nu senast kör jag Miniwallet-versionen (den med spänne). Föredrar den framför den utan spänne då det känns lite mer ”stadigt”.

Köpte en MagSafe Wallet tidigare i veckan och sett som ett simpelt komplement gillar jag den verkligen.

Kommer inte att ersätta min Secrid Wallet men kommer vid enstaka tillfällen vara det enda som följer med.

Apple har uppdaterat sin text nu. Kanske därför jag inte sett alternativet ännu: ” Om vi ser att det blir lönsamt för dig så rekommenderar vi auto­matiskt ett Apple One-abonnemang när du registrerar dig för enskilda Apple-tjänster, beroende på vilka tjänster du redan har.”

Ser inte heller erbjudandet. Antingen så är det för att jag redan har 2TB iCloud, eller prövotider fram till början av 2021 på både Arcade och TV+?

Eller en kombo av allt?‍♂️