Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
rowlfen2

rowlfen2

Medlem
  • Plats Sollefteå
  • Registrerad 2009-10-19
  • Senast aktiv 2021-09-14
  • Antal inlägg 144

Foruminlägg

De senaste inläggen rowlfen2 har skrivit i forumet.

Ursprungligen av el gringo:

När tror ni de andra operatörerna stödjer LTE-Watch? Vill helst inte också vara kund hos 3.

Telia lovar i sitt forum att ”det är på G”, men kan ännu inte lova nåt exakt datum.

Ursprungligen av frazze:

Apple la till stöd för rullstolsburna användare bara för någon version sedan. Om du googlar på cross country skiing kommer du troligen att hitta liknande frågeställningar. Mao fungerar inte Apple Watch för skidåkning skulle jag gissa.

Men är det inte då märkligt att Apple lagt till ett val (ja man kan ju faktiskt välja Längdåkning som träning) som inte fungerar? Man får väl hoppas på bättring i WatchOS 5.

Har en Apple Watch series 3 och använder mig av den inbyggda träningsappen. När jag går och löptränar får jag upp distans och även en s k "Rutt" i Aktivitetssappen på min iPhone. När jag åker längdskidåkning visas enbart hur många kalorier jag gör av med. Ingen distans eller Rutt visas heller på min iPhone i Aktivitetsappen. Självklart har jag ställt in "Öppet mål" och INTE att min Apple Watch i huvudsak ska mäta kaloriförbrukningen (finns att välja under de "tre punkterna" i varje typ av träning på klockan.) När det gäller längdskidåkning kan jag heller inte få upp tillvalet "Distans", vilket finns som ett val när jag löp- eller gåtränar. Jag kan heller inte lägga till "Distans" i själva huvudappen till Apple Watch på min iPhone. Där kan man ta lägga till eller ta bort mått såsom Tidslängd, Aktiva kalorier, Puls och Distans till varje träningspass. Tyvärr finns inga såna inställningar alls till just Längdskidåkning som också helt och hållet lyser med sin frånvaro i inställningarna. Vill ju inte gärna tro att Apple glömt bort Längdskidåkningen i dessa inställningar. Undrar hur de tänker i detta fall? Dessutom ser jag att Apple Watch inte kan mäta min puls när jag åker längdskidor. Konstigt nog har jag ofta nästan vilopuls under dessa träningar med väldigt stora variationer i mätningen. Däremot fungerar pulsmätning bra vid gång eller löpträningar.

Min iPad Pro 12,9 (gen 1) har på sistone haft en del problem med att touchfunktionen ibland har varit dålig. Omstarter har inte hjälpt. Detta har nu fixats i iOS 11.3. Nu är den precis lika snabb och rapp som när den var ny! ?

Ursprungligen av BlackSmp:

De finns där. Klicka på prestationer och sedan på "belöningen" så kommer du se vad du har för rekord. I detta fall så är det "åttan" som du ska klicka på.

BTW så har jag en vän som är på väg upp mot 1000 dagar i sträck

Ett alternativ är också att ta ner activity++ som är lite tydligare än activity på streaks.

Men där finns väl bara rekordet för antal dagar som jag uppfyllt antal rörelsedagar i rad. (Och det visste jag redan) Det jag saknar är alla mina rekord för gång, löpning, simning, högsta/lägsta puls m m samlade på en och samma sida.

Har idag klarat av att sluta ringarna 100 ggr i rad med min Apple watch 3. Vad är era rekord? Saknar förresten en lista på personliga rekord i aktivitetsappen á la Runkeeper.

Ursprungligen av JohannesKBA:

Tack för detta! Ja, dessvärre är det så. Jag skrev i slutet av artikeln att det hade varit önskvärt med molnlagring, men kanske inte var tillräckligt tydlig. Det är synd att det ”bara” lagras på minneskortet.

Men man kan åtminstone spara ner valfri inspelning till sin iOS-enhet. Men det gäller att skynda sig innan ev tjuv dragit ur sladden på kameran.....
Annars är det en ingående och fullspäckad recension, mycket trevlig och lättläst. Beskriver kamerans för- och nackdelar.

Gick in på D-links websida och skapade ett konto och registrerade min produkt. Ringde supprten i Sverige som gav mig ett nummer i Holland där teknisk support finns. Talade på engelska med en trevlig tekniker som meddelade att jag måste skapa ett s k "Case" på hemsidan när jag loggat in. Där beskrev jag mitt ärende. Fick därefter ett mail med länk till utskrift av adresslapp Packade ner min kamera, sände den till Malmö och därefter är det nu bara att vänta på att de skickar ut en ny kamera till mig från lagret i London. Bra och snabbt jobbat av D-links supportavdelning.

Ursprungligen av wallbeeek:

Uppdaterade min nu och efter en återställning av kameran då den precis som din tappade wifi, så funkar den igen för mig!

Gjorde du något speciellt vid återställningen? Kanske jag missat någonting....

Uppdaterade Omna-appen på min iPhone 7 Plus idag och ombads då även ladda ned ny firmware 1.03 till den homekit-kompatibla övervakningskameran. Efter det kan inte kameran ansluta till min WiFi-uppkoppling och är obrukbar. Lampan lyser rött hela tiden. Har ryckt ur sladden ur kameran och tryckt ett tag på den resetknapp som finns under kameran. Men inget hjälper. Någon annan som uppgraderat till ny firmware och lyckats ansluta till WiFi?

Senast redigerat 2017-08-25 16:23
Ursprungligen av MrQuattro:

Tycker den verkar grym! Redan lagt in en förbeställning, känns som en rejäl uppgradering jämfört med nuvarande lur, iPhone 7 Plus! Är grymt nyfiken på kameran, är besviken på kameran i min iPhone! Dock kommer det bli svårt att vänja sig med Android när man kört iPhone sen 6an kom. Härligt att man fick med en DeX på köpet också! ?

Borde du inte ha väntat tills presentationen av iPhone 8 ägt rum och därefter gjort ditt val? Det ser ju ut som den största uppgraderingen av iPhone sedan den lanserades! ? Men din förhandsbeställning är ju redan gjord ser jag.....

Ursprungligen av picapica:

Appen uppdaterad

Härligt! Jag mejlade Readly och påpekade kraschen. Jag fick ett svar från dem dagen därpå att de hade problem med Public Beta 3 och arbetade på en lösning. Den kom snabbare än jag kunde ana! ?

Upptäcker till min fasa att Readlyappen kraschar i Public Beta 3 på min iPad Pro 12,9 tum, när man försöker läsa valfri tidning. Man kan bläddra i menyer m m, men kraschen kommer då man försöker läsa ett magasin. Tyvärr hjälper det inte att radera och installera om appen. Har även startat om min iPad. Inget hjälper. Har sänt in en rapport till Apple och även varskott Readly via deras supportmail.

Senast redigerat 2017-07-25 23:41
Ursprungligen av _empty:

Nu vet jag inte vad du använder telefonen till, men jag har kört sen första public betan och det har nästan fungerat smärtfritt. (Förutom swish och swedbank appen)

Laddade ner Public Beta 3 till min iPad Pro 12,9 tum (Gen 1). Här funkar Swish och Swedbankappen alldeles utmärkt. (Swedbank efter en ominstallation).
Känns än så länge väldigt rapp och fin.

Senast redigerat 2017-07-25 22:56

Laddade ner public Beta igår kväll till min iPad pro 12,9 tum. Blir fel upplösning när man gör en ”screen recording”. Blir långsmalt och i helt fel format.
?